4 dolog, amit a 18-as karikás filmekből elleshetsz és sokkal boldogabb leszel tőle

Szabó Erzsébet
Írta: , Frissítve:
4 dolog, amit a 18-as karikás filmekből elleshetsz és sokkal boldogabb leszel tőle

Kép forrása: stock.sokolov.com.ua

A pornóról általánosságban csak rosszat hallunk, pedig nem annyira a tartalommal, mint inkább azzal van a baj, hogy meglehetősen sok, silány minőségű anyag került fel a netre. Azonban, ha megfelelő színvonalú filmet sikerül keresned, akkor azzal nem csak a kedveteket hozhatod meg egy kis hancúrhoz, hanem néhány hasznos praktikát is elleshetsz.

A pornófilmek szereplői kivétel nélkül nagyon rugalmasan állnak a szexuális együttlétekhez – nem csoda, hiszen ez a foglalkozásuk. De hogyan ültetheted be ezt a fontos tényezőt a saját életedbe?

Idővel, a hosszabb kapcsolatok könnyen ellaposodhatnak, hiszen már ismeritek a másik minden porcikáját, és úgy érezhetitek, semmi újdonságot nem tartogattok egymásnak. A rugalmasság éppen ezt írja felül: miért kellene mindig mindennek ugyanúgy történnie?

Ami az elején természetes volt, az később az újdonság erejével hat, és ismét felkorbácsolja a vágyakat. Egy szó, mint száz, ne csak a hálószobába koncentráljátok az együttléteiket, próbáljátok ismét átélni a bárhol, bármikor izgalmát.

Tipp: Ma este csatlakozz hozzá, amikor zuhanyozni készül!

Kezdeményezés Kép forrása: stock.sokolov.com.ua

A másik igazán jellemző pontja a pornófilmeknek, hogy az esetek többségében a nők kezdeményeznek. Ennek két oka van: az ilyen filmeket nagyobb arányban nézik férfiak, illetve a valóságban inkább az erősebbnek titulált nem az, aki indítványozza az együttléteket.

Ezt az előnyt tehát igazán könnyen beépítheted az életetekbe, nincs is más dolgod, mint átvenni az irányítást. És ez nem csupán az első néhány percre értendő!

Azokban a kapcsolatokban persze, amikben inkább a férfi szokta megtenni az első lépést, ez is hatalmas újítás. De, ha úgy érzed, nálatok ez nagyjából kiegyenlített, akkor az együttléten belül kerülhetsz előnybe. Ezt is pont úgy díjazni fogja!

Tipp: Mikor kényeztetted őt utoljára, csak úgy? Most lepd meg váratlanul! Egész biztosan nem marad el a folytatás.

Fókuszban

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!

Innen tudhatod, hogy jó sportcipőt vásároltál a gyereknek

A jó sportszereken és sportruházaton több múlik, mint gondolnád!