5 pikáns ajándék, ami feldobja a karácsonyt, akár szólóban, akár párban ünnepelsz

Schuster Borka
Írta: ,
5 pikáns ajándék, ami feldobja a karácsonyt, akár szólóban, akár párban ünnepelsz

Kép forrása: pvstory/depositphotos.com

Nyakkendő? Kötött pulcsi? Na ne csináld már, ezektől az ajándékoktól nekünk ég az arcunk! Az ilyesmiket hagyd meg a nagymamádnak, te meg vegyél valami olyat, ami valóban, szó szerint örömet okoz. Ha pedig a nagyit hirtelen komolyan érdekelni kezdi az okostelefon használata, kezdj el gyanakodni, hogy talán még ő is innen rendelget… (x)

Tökéletes karácsonyi társ

Lehet, hogy nem tudsz melléülni a terített asztalnál, és ha a nagyi megkérdezi, hogy mikor mutatsz már be valakit, aki boldoggá tesz, akkor sem feltétlenül jó ötlet elővenni a táskádból, cserébe viszont ez a készülék – aminek már a dizájnja is olyan bájos, hogy karácsonyfa dísznek is beillene – nem fog arra hivatkozni, hogy teleette magát töltött káposztával, és horkolva az oldalára fordulni az ágyban.

A Womanizer csiklóizgatók a szabadalmaztatott szívóhullám technológiával nem kevesebbet ígérnek, mint hogy 60 másodpercen belül csiklóorgazmust okoznak – ilyet persze már pasitól is hallottunk, a különbség azonban az, hogy míg az említett férfiak inkább szövegelésre használják a szájukat, a Womanizer csendben dolgozik. A megkérdezett nők 73% multi-orgazmust élt át! Halleluja, csillagszórók, karácsonyi tűzijáték – akár egyedül vagy, akár a pasiddal töltöd az ünnepeket, ezt a karácsonyi csodát imádni fogjátok!

5 pikáns ajándék, ami feldobja a karácsonyt, akár szólóban, akár párban ünnepelsz

5 pikáns ajándék, ami feldobja a karácsonyt, akár szólóban, akár párban ünnepelszAz igazi meglepetés

Oké, persze, vegyél a pasinak egy tízes csomag akciós frottír zoknit, hogy legyen mit kibontania a fa alatt, amíg az anyósod figyel, de egy cinkos kacsintással már ekkor a tudtára adhatod, hogy az igazi ajándék nem ez lesz. Ez a rugalmas anyagból készült Meglepetés body éppen csak a lényegi részeket takarja, a hatalmas piros masni pedig semmiféle kétséget nem hagy afelől, hogy mi is lesz az igazi meglepetés.

Meglátod, a pasid utoljára hat évesen bontotta ki a star warsos legó készletet akkora lelkesedéssel, mint ahogyan rólad fejti majd le a díszcsomagolást.

Ünnepi fények

Egy romantikus estéről nem hiányozhat a gyertyafény, de hacsak nem te vagy az ártatlanság földre ereszkedett karácsonyi angyalkája, ne érd be az adventi koszorú fényeivel! Ez az illatos masszázs gyertya elegáns csomagolásában tökéletes ajándék, használatában pedig arcpirítóan érzéki lehet.

A gyertya meggyújtása után szinte rögtön bódító vanília és szantálfa illata tölti be a szobát, az olvadozó viasz pedig kényeztető masszázsolajjá változik, a kis kiöntő formának köszönhetően pedig valószínűleg nem kell sokáig magyarázni a partnerednek, hogy mit kellene tennie vele. Kezdődhet az érzéki simogatás!

5 pikáns ajándék, ami feldobja a karácsonyt, akár szólóban, akár párban ünnepelsz

Ha belefér egy kis vadulás

Komolyan képes voltál ezt felakasztani a karácsonyfára, mintha csak girland lenne, és várni, hogy a párod észrevegye a cselt? Rossz, rossz, rossz kislány vagy te! Ha együtt néztétek meg A szürke ötven árnyalatát, akkor itt az ideje, hogy az ünnepek alatt, természetesen kizárólag a szeretet jegyében, ti is durvulni kezdjetek kicsit!

Ezek a szilárd, metálosan csillogó kéjgolyók praktikus, biztonságos ezüstös színű fogantyúval vannak ellátva, így rajtatok múlik csak, hogy melyik testtájon huncutkodtok velük. A kivételes kényeztetés mellett a gésagolyók a hüvelyfalat is erősítik, és nem megfogadtad, hogy jövőre végre sportolni kezdesz? Hidd el, hogy ezt a meglepetést többször fogod használni, mint egy fitnesz bérletet!

5 pikáns ajándék, ami feldobja a karácsonyt, akár szólóban, akár párban ünnepelsz

Egzotikus utazás sikamlós tájakon

Vannak turistacélpontok, amelyekről mindenki ódákat zeng, de amikor felkeresed őket, nálad valahogy nem szólnak akkorát. Persze, egy helyi idegenvezetővel, aki kiemeli a látványosságokat és bevezet az éjszakai életbe is… Lehet, hogy ide is költözöl! Ha van orgazmusod, de nem igazán éled meg a kirobbanó gyönyört, vagy még keresed a saját turistacsalogató célpontodat, ezzel a meglepetéssel egészen új utakat fedezhetsz fel.

A stimuláló gélt kifejezetten a női élménypontba (G-pont) kell masszírozni, mely ezáltal duzzadtabb, érintésre érzékenyebbé válhat, az orgazmus sokkal intenzívebb lesz, és mivel síkosítónak sem utolsó, szóló vagy páros szexhez, vibrátoros huncutságokhoz is ideális. A mellékelt kis füzetecske különböző trükköket tartalmaz arra vonatkozóan, hogyan lehet a legegyszerűbben megtalálni a G-pontot, így végül biztosan célba értek majd, de arról se feledkezz meg: maga az utazás a lényeg!

5 pikáns ajándék, ami feldobja a karácsonyt, akár szólóban, akár párban ünnepelsz

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv