Percek alatt a csúcson voltunk: párvibrátort teszteltünk a férjemmel

Szendrey Adrienn
Írta: ,

Nehéz kenyér az újságírók kenyere: képben kell lenni az aktuális divatszínekkel, követni kell az angol nyelvű sajtót, és néha tesztelni kell, hogy egy anatómiailag formált, szilikonborítású párvibrátor tényleg olyan gyors és kielégítő orgazmust okoz-e, mint ahogyan azt ígéri.

Nem lehet könnyű kenyér az újságíró férjének kenyere sem, aki egyik nap arra érkezik haza munkából, hogy beparancsolják a hálószobába és kezébe nyomnak egy szexuális segédeszközt „leadási határidő van!” felkiáltással, de szerencsére különösebb ellenállásba nem ütköztem ezen a téren.

Na de ne szaladjunk ennyire előre, hiszen amikor a postás meghozta a diszkréten csomagolt, tesztelésre váró We-Vibe Unite 2.0 párvibrátort, még egyedül voltam otthon, így volt időm némi… nos, mondjuk úgy, újságírói kutatómunkára.

A C-forma kényeztető takaros kis dobozban érkezett, elegáns lila színben, abszolút jó első benyomást keltve. Kicsi, könnyű, a rajta lévő gombot megnyomva pedig azonnal működésbe is lépett, mint aki alig várja, hogy megkezdhesse a melót. Ebből már egyből kiderül egy fontos dolog, miszerint a vibrátor feltöltve érkezik, ami nagyon jó hír, mert... 

kevés lelombozóbb dolog van annál, mint amikor egy szexi meglepetés kibontása után az első lendülettel egymásnak esnétek, aztán 40 percet ültök a konnektor mellett arra várva, hogy ki is próbálhassátok az új játékszereteket.

A dobozka aljára nézve gyorsan megtaláltam a használati útmutatót, egy USB kábelt, ami a vibrátor és a távirányító összehangolásához kell, és magát a távirányítót is. Ja, meg egy kis csomag vízbázisú síkosítót, ami olyan apró figyelmesség, mint a hotelszobában a párnára tett csoki: az ember azonnal tudja, hogy itt tényleg minden az ő elégedettségéért lett kitalálva.

Maga a We-Vibe 2.0 egy klassz középkategóriás vibrátor, a szó lehető legjobb értelmében véve: aki látott már egyet s mást, az is meg lesz elégedve vele, hiszen alapvetően mindent tud, amit egy kielégítő segédeszköznek tudnia kell, de aki most ismerkedik a felnőtt játékokkal, azt sem fogja elriasztani, mert könnyen kezelhető, és mégsem egy 30 centis bordázott felületű üvegdildó, ami lássuk be, azért már nem kimondottan a finom erotika kategória.

A 22.990 Ft-os árért már szilikon borítást kapsz, ami talán nem tűnik különösen fontosabb dolognak, de tényleg komoly minőségbeli különbséget jelent egy olcsóbb, műanyag játékszerhez képest, ami szex közben a bőrhöz érve pontosan annak érződik, ami: műanyagnak.

A szilikon sokkal természetesebb érzést kelt, nem zökkent ki szex közben az érzés, hogy „ez meg hogy került ide közénk?”

Na de térjünk is rá a lényegre – hogy szó szerint idézzem a férjemnek mondott szavaimat, miután röviden beavattam őt abba, hogy mi is lenne a feladat. Ahogyan azt délutáni csendes magányomban már kiderítettem, a We-Vibe szólóban is jól teljesít, így az előjáték során is remekül használható, de voltak kétségeim afelől, hogy bevetés közben is bírja-e majd a strapát, márpedig számomra ez volt az igazán izgalmas kérdés.

Nem azt mondom, hogy egy szóló vibrátor nem tudja feldobni a napot, de jól tudom, hogy mennyi barátnőmnek – köztük nekem is – okoz gondot, hogy kizárólag behatolásos együttléttel nem, vagy csak nagyon nehezen érnek el a csúcsra. Márpedig, ha valaki tartós kapcsolatban él, rendszeres nemi élete is van, akkor elég frusztráló tud lenni, hogy ennek ellenére sem tud azzal a bizonyos elégedett vigyorral az arcán ébredni egy péntek éjszaka után.

Egy párvibrátor tud ebben segíteni, hiszen mind a We-Vibe is, egyszerre stimulálja a G-pontot, a csiklót, és nem mellesleg kellemesen bizsergeti a partneredet is.

Az éles bevetés közben számunkra az derült ki, hogy az anatómiai kialakítással nem vicceltek, tényleg remekül illeszkedik és mindenhol pontosan odasimul, ahová kell, az extra keskeny kialakításnak köszönhetően pedig kényelmesen elfér mellette életed párja is.

Az egy gombos vezérlésnek hála a legforróbb pillanatokban is könnyű volt ritmust váltani, és mivel a nyomógomb enyhén kiemelkedik, remegő kézzel is egy pillanat megtalálni (itt csendben megjegyzem, nekünk a legelső ritmikusan változó remegőfokozat vált be a leginkább).

A vibrátor nem csúszott el, nem mozgott, nem esett ki, minden pozícióban, sőt a helyzetváltoztatások közben is a helyén maradt, így a móka egy percre sem állt meg, a buli tényleg gyorsan a tetőfokára hágott, és mindketten elégedetten dőltünk hanyatt a párnáinkra.

Miután kicsit észhez tértünk, lezuhanyoztunk és persze a vibrátort is megtisztítottuk, a férjem pedig eltette a dobozban talált, elegáns kis selyem tasakba, hogy eltegye a szekrénybe, én viszont mondtam neki, hogy ne vigye olyan messzire, hagyja csak itt az éjjeli szekrényen, ahol mindig kéznél van – és akkor mindent el is mondtam az élményről.

Összességében a We-Vibe Unite 2.0 párvibrátor szerintem egy tökéletes belépővibrátor azoknak, akik kicsit megfűszereznék a házaséletüket, de egy megbízható, stabil játékszer lehet azoknak is, akik komolyabb eszköztárral rendelkeznek, de szeretnének egy kiszámíthatóan működő, biztosan beváló párvibrátort. Diszkrét megjelenése, csendes működése és könnyű használhatósága miatt pedig tökéletes ajándék lehet a mindennapok hőseinek – lányoknak, asszonyoknak, anyukáknak és barátnőknek, akik nem akarnak pornófilmes karriert és nem szeretnék az egész házat felébreszteni a magánéletükkel, csak boldog, vidám, kielégítő szexre vágynak. Mert az jár nekik!

Pssszt! Azért a férjemmel nem vagyunk szüzek a szexuális segédeszközök használatában, úgyhogy némi tapasztalattal a hátunk mögött merem ajánlani a vibráló péniszgyűrűket! A legújabb kedvencünk a Satisfyer Ring 2.

Imádjuk, hogy rugalmas, selymes anyagból készült, és hogy nemcsak a páromnak, de nekem is okoz meglepetéseket: felfelé fordítva a csiklót bizsergeti, lefelé fordítva pedig a heréket és a gátat.

És nem, ne féljetek, hogy „nem fér bele”! :)

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba