5+1 pasi típus az ágybéli teljesítményük szerint

Szabó Erzsébet
Írta: , Frissítve:
5+1 pasi típus az ágybéli teljesítményük szerint

Kép forrása: nd3000/depositphotos.com

Felnőttként már remélhetőleg kellemes érzéssel gondolsz vissza a fiatalkorodra, és az esetlegesen elkövetett hibákból is levontad a tanulságokat. Jó eséllyel már nem éled meg tragédiának sem a szakításokat, sem az alaposan félresikerült randikat. Utóbbiakat tekintve, mindenkinek jutottak olyan férfiak, akiket be lehet kicsit skatulyázni – legalábbis az ágybéli teljesítményüket illetően. Te is találkoztál ezekkel a fazonokkal?

A srác, aki fiatalabb nálad Kép forrása: samlandreth.com

Elég gyakori, hogy a nők idősebb párt választanak maguknak, ami fiatal korban különösen jellemző, hiszen a lányok előbb érnek – szellemileg és testileg egyaránt. Ezért aztán igazi különlegesség lehetett, ha összehozott a sors egy fiatalabb sráccal.

Minden bizonnyal nem keltette fel ellenállhatatlanul a figyelmedet, de annyira törekvőnek, rámenősnek tűnt, hogy végül el is érte a célját. Persze kétesélyes a dolog, hiszen az is lehet, hogy fantasztikus szerető volt, de – különösen kamaszkorban – nem ez a jellemző. Főleg nem akkor, ha te már korodbéli, vagy idősebb férfiakkal is ágyba bújtál, akik már azért jobban képbe kerültek azzal, mire van szüksége egy nőnek.

A pasi, akiért teljesen odáig voltál Kép forrása: vk.com

Végül, de nem utolsó sorban említsük meg a nagy szerelmet is, amivel remélhetőleg te is találkoztál már. Ez a férfi egyszerűen tökéletesen passzolt hozzád.

Tudta, mit szeretnél és mikor, hogyan a legjobb neked, és nem félt kérdezni, hogy még tökéletesebben a mennyekbe juttasson. Alig vártad, mikor bújtok újra ágyba, és ha éppen nem a hálóban múlattátok az időt, akkor is a szexen járt az eszed. Már abba is beleborzongtál, ha csak a szenvedélyes csókjaitokra gondoltál… Ezek az együttlétek már nem vakvágányra vezettek és nem is kamaszkori próbálkozások voltak, hanem a valódi szerelemről szóltak, és megalapoztak egy szenvedélyes kapcsolatot – ami vagy iszonyúan fájdalmas szakítással ért véget, vagy annyira fantasztikus volt, hogy még most is tart.

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!