6 pasi-típus, akivel te is találkozhattál az ágyban, ha sokáig voltál szingli

Szabó Erzsébet
Írta: ,
6 pasi-típus, akivel te is találkozhattál az ágyban, ha sokáig voltál szingli

Kép forrása: nd3000/depositphotos.com

Felnőttként már remélhetőleg kellemes érzéssel gondolsz vissza a fiatalkorodra, és az esetlegesen elkövetett hibákból is levontad a tanulságokat. Jó eséllyel már nem éled meg tragédiának sem a szakításokat, sem az alaposan félresikerült randikat. Utóbbiakat tekintve, mindenkinek jutottak olyan férfiak, akiket be lehet kicsit skatulyázni – legalábbis az ágybéli teljesítményüket illetően. Te is találkoztál ezekkel a fazonokkal?

A srác, aki fiatalabb nálad Kép forrása: samlandreth.com

Elég gyakori, hogy a nők idősebb párt választanak maguknak, ami fiatal korban különösen jellemző, hiszen a lányok előbb érnek – szellemileg és testileg egyaránt. Ezért aztán igazi különlegesség lehetett, ha összehozott a sors egy fiatalabb sráccal.

Minden bizonnyal nem keltette fel ellenállhatatlanul a figyelmedet, de annyira törekvőnek, rámenősnek tűnt, hogy végül el is érte a célját. Persze kétesélyes a dolog, hiszen az is lehet, hogy fantasztikus szerető volt, de – különösen kamaszkorban – nem ez a jellemző. Főleg nem akkor, ha te már korodbéli, vagy idősebb férfiakkal is ágyba bújtál, akik már azért jobban képbe kerültek azzal, mire van szüksége egy nőnek.

Ezt a típust szinte minden nő beengedi az ágyába, aminek nagyon egyszerű oka van: a tapasztalat. Egy felnőtt férfi már pontosan tudja, mire vágyik a nő, hogyan kell kényeztetni – de legalábbis jóval rutinosabb, mint az éppen szárnyaikat próbálgató fiatalok.

Ha idejekorán összehozott a sors egy ilyen férfival, az egyrészt nagyon jó, hiszen ő megmutathatta számodra, milyennek kell lennie egy együttlétnek. Azonban általa kicsit magasra is tehetted a mércét, és előfordulhat, hogy később kicsit türelmetlenebb voltál a többi partnereddel. Persze, a kor nem minden esetben jár kézen fogva a nagybetűs férfiassággal, az is benne van a pakliban, hogy kifejezetten rosszul sikerült ez az együttlét, de azért nem ez a jellemző.

Fókuszban

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!