Miért játsszák meg néha a nők az orgazmust? Az igazit így lehet felismerni

Marity Mira
Írta: ,
Miért játsszák meg néha a nők az orgazmust? Az igazit így lehet felismerni

Kép forrása: nd3000/depositphotos.com

Te is elmentél?” – hangzik el a kardinális kérdés sok, főként fiatal pár között az ágyban. És mindig a férfiak szájából. Érthető, hiszen a pasik aligha tudják titkolni az orgazmusukat, a nők élvezete viszont a dilettáns vagy éppen érdektelen partner számára akár nem is észrevehető.

Aki viszont törődik a másik gyönyörével, és érti annak testi válaszait, az pontosan tisztában van azzal, hogy mikor élvezi egy nő igazán a szexet. Nem érdemes tehát a férfiaknak homokba dugniuk a fejüket, és azzal ámítani magukat, hogy amikor ők a csúcsra jutnak, akkor nyilvánvalóan a partnerük is. Ez ugyanis meglepően alacsony százalékban következik be, a hölgyek pedig többször kamuznak az elélvezéssel kapcsolatban, mint gondolnánk.

Persze senki nem az önmaga ellensége, tehát ennek a jelenségnek is számtalan oka lehet, ami nem redukálódik le arra, hogy a férfi ügyetlen az ágyban, vagy a nő nem ismeri a saját testét eléggé ahhoz, hogy minőségi és – szó szoros értelemben – kielégítő szexhez jusson.

Egy kis tudatos odafigyeléssel nagyon pontosan felfedezhetőek azok a jelek, amelyek kétségkívül bizonyítják a női orgazmust.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba