5 orgazmus egymás után? Mutatjuk a módszert, amivel neked is sikerülhet

Kovács Andrea
Írta: , Frissítve:

Legenda csupán vagy valóban létezik a többszörös női orgazmus? Egyesek sosem jutnak át a gyönyör kapuján, míg másoknak ez többször is megadatik egyetlen aktus alatt? Utána jártunk, mi az igazság. Kin Anami holisztikus szex és párkapcsolati tanácsadó azt mondja, járt már a rendelőjében olyan hölgy, aki azt állította, 30-40 orgazmusa is van egyetlen alkalommal. Ez a szakértő számára is extrém magas szám, de szerinte léteznek olyan módszerek, melyek bárki számára lehetővé teszik, hogy legalább egy, de akár öt alkalommal is a csúcsra érjen egy aktus alatt.

S ez nem csak a párkapcsolatnak tesz jót, hanem erősíti az immunrendszert, rendezi az alvásproblémákat, továbbá csökkenti a depresszió kialakulásának esélyét. S ha már egyetlen orgazmus ilyen pozitív módon hat a szervezetre, milyen hatása lehet többször ennyi élvezetnek?

Kin Anami szerint hét lépésben megtanulható a multiorgazmus, nem kell hozzá más, mint egy kis gyakorlás és a megfelelő partner. Bede Zsuzsanna szexuálpszichológus szerint a nők körülbelül 30 százaléka sosem él át orgazmust az élete során, holott biológiai szempontból képes lenne rá. A szakértő szerint női orgazmus hiányának pszichés okai vannak. Ezeket lehet és kell is oldani.

Tartsd a szemkontaktust! Kép forrása: fashionweekdaily.com

A mélyebb, hüvelyi orgazmusok egy sokkal erősebb felszabadulás érzésről árulkodnak. A szemkontaktus szex közbeni folyamatos fenntartása az egyik legjobb eszköz ennek eléréséhez.

Ám tudnod kell, hogy ez ösztönösen azt az érzést fogja kelteni benned, hogy nyitottabbá, ezáltal sebezhetőbbé váltál.

Ha ezt az érzést el tudod engedni, akkor képessé válsz a földön túli boldogság megtapasztalására partnered ölelésében, akár minden együtt töltött éjszakán.

Segíts magadon… Kép forrása: justart-justme.tumblr.com

A szexben igen fontos szerepet kapnak a kezek és a száj, tanítsd meg partnerednek, hogyan használja ezeket a számodra legelőnyösebben.

A többszörös orgazmus elérésének egyik követelménye, hogy ismerj több olyan „műveletet”, ami a saját testednek örömet okoz, amivel képes vagy elélvezni.

Minél több ilyen lehetőséget ismersz, annál nagyobb önbizalmad lesz és leküzdheted a kezdeti kételkedést.

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!