Novella és bevásárlás: 6 szokatlan tipp, hogy feldobd a szexet

Sándor Alexandra
Írta: ,

Nemcsak úgy dobhatod fel az együttléteket, hogy a női magazinokban olvasott tanácsoknak megfelelően szokatlan helyre nyúlsz közben. Sőt, mi ezt kifejezetten ellenjavalljuk a kínos – és esetleg fájdalmas – pillanatok elkerülése végett. Jöjjenek inkább a kivitelezhetőbb, biztosabb eredménnyel kecsegtető tippek!

Írj egy erotikus történetet!

Már a csapból is felnőtteknek szóló regények folynak. Akár megtaláltad közöttük az új kedvencedet, akár nem, érdemes megfontolnod, hogy papírra vagy monitorra vess egy ilyet.

Nem baj, ha nincs írói vénád – a tudatalattid meg a kreativitásod úgyis elvégzi a „piszkos” munkát helyetted.

Biztos, hogy első körben a vágyaid törnek majd felszínre, tehát az elkészült mű nem lesz más, mint használati utasítás a testedhez és a lelkedhez. Márpedig fix, hogy a párod mindig is vágyott egy ilyenre…

Amiatt sem kell szégyellned magad, ha olyan képek jelennek meg a fejedben, amelyeket (egyelőre) semmiképpen sem szeretnél a gyakorlatban kivitelezni.

Legalább felfedezed egy új oldaladat, amit a hálószobán kívül akár hobbi szinten vagy profi íróként is kamatoztathatsz!

Hagyd elöl a játékszert!

A legtöbb nő azt mondja, hogy akkor sem rajong a szexjátékokért, ha a bűvös holmi a legtrendibb levendula- vagy fuksziaszínben pompázik.

Ennél csak a beszédesnek szánt elnevezések szoktak nagyobb derültséget kelteni – mégis kinek lenne kedve intim közelségbe kerülni egy pénisz alakú tárggyal, aminek a neve például „Pajkos Nyuszi?”

Ha így állsz a dologgal, akkor is érdemes megfontolnod egy élethű hímvessző-utánzat beszerzését, amit megfelelő stratégiával szem előtt hagysz neki – például, amikor utánad megy zuhanyozni.

Ha elkerekedett szemekkel rákérdez, nyugodtan mondhatod, hogy csak a hátadat mostad meg vele ott, ahová a luffaszivacs nem ért el. A gondolatai azonban addigra messzire tévednek…

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019