Mi történne, ha a nők is úgy szeretkeznének, mint a férfiak?

Szőke Angéla
Írta: ,
Mi történne, ha a nők is úgy szeretkeznének, mint a férfiak?

Kép forrása: nd3000/depositphotos.com

Mi, nők – a férfiakkal ellentétben - szinte mindig elkezdünk érzelmileg kötődni ahhoz, akivel szexuális kapcsolatot létesítünk. Számunkra a fizikai és az érzelmi intimitás mondhatni elválaszthatatlan, míg a férfiak gond nélkül fekszenek le olyan lányokkal is, akik iránt nem táplálnak semmilyen gyengéd érzelmet. Ebből fakadóan a nemek között több félreértés akad, hiszen nem ugyanazokkal az elvárásokkal közelítik meg az aktust.

De mi lenne akkor, ha felcserélődnének a szerepek és a nők is úgy szexelnének, mint a férfiak? Az alábbi öt pontban kicsit eljátszottunk a gondolattal.

1. Tinderen keresnénk az egyéjszakás kalandokat 

Nem mintha nem léteznének olyan hölgyek, akik most is ezt teszik, de az online társkeresés alapjaiban változna meg. Jelenleg szinte minden lány komoly kapcsolatot keres a netes társkeresőkön és szinte az összes srác csak szexelni akar, kötöttségek nélkül. Ha fordulna a kocka, alig találnánk nőt, aki nemcsak pár óra erejéig szeretné jól érezni magát egy alkalmi partnerrel, hanem valóban élete párját keresné.

2. Sokkal kevésbé aggódnánk a kinézetünk miatt

Ha jönne az alkalom egy légyottra, egyből ugranánk, nem foglalkoznánk azzal, hogyan nézünk ki. Nem kellene szőrtelenítenünk, illetve tápláló tusfürdővel, samponnal, balzsammal, testápolóval, testpermettel, hajlakkal, hajhabbal, hajgöndörítéssel és vasalással bajlódnunk, hiszen jók lennénk úgy, ahogy vagyunk.

A legjobb testű lány is aggódik azon, hogy szex közben hogy néz ki, de ha úgy állnánk hozzá, mint a fiúk, akkor még egy tekintélyes sörhassal is szex-istennek látnánk magunkat.

Ebben az egyben talán példát is vehetnénk róluk, hiszen a szexben fontos az, hogy mindkét partner jól érezze magát a bőrében.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba