A nők 5 leggyakoribb fétise: mert nem mindenki éri be a misszionárius pózzal

Schuster Borka
Írta: ,
A nők 5 leggyakoribb fétise: mert nem mindenki éri be a misszionárius pózzal

„Nincs a szexben semmi mocskos, kivéve, ha nagyon jól csinálják” – mondta Woody Allen, és lássuk be, van, aki nem éri be a jó öreg misszionárius pózzal. De mivel boldogítják magukat a legtöbben, amikor extra izgalomra vágynak? Megsúgjuk neked!

Mi a fétis? Kép forrása: notey.com

Valódi jelentésében akkor beszélhetünk fétisről, ha egy bizonyos cselekvés, tárgy vagy testrész keltette inger nélkül valaki nem képes a szexuális kielégülésre.

Sokszor azonban a szexuális fantáziákat, preferenciákat is fétisnek hívja a köznyelv, így most mi is ebben a szürke zónában mozogva, nem orvosi értelemben vettük a fétist, és eszerint válogattuk össze a leggyakoribb fantáziákat, melyek népszerűségéről a felnőtt oldalak keresőszavai és a szexuális játékszerek árulkodnak.

Lehet, hogy valamelyik neked is megtetszik, és ha a partnered is benne van, akár egy esélyt is adhattok a dolognak, hiszen egyikben sincs semmi rossz.

A dominanciát és az alárendeltséget a legtöbben a BDSM-mel (az angol Bondage & discipline (B&D), Domination & submission (D&S), Sadism and masochism (S&M) szavakból képzett rövidítés – a szerk.) hozzák összefüggésbe, de természetesen ezúttal is nagyon széles spektrumról van szó. A fétis az egyszerű kikötözéstől, piszkos beszédtől kezdve egészen szélsőséges formákat is ölthet, amikor a párok valóban a megalázásban és fizikai fájdalomban lelnek szexuális örömet.

A kulcs itt is a kölcsönös beleegyezésben van. Ha érdekel a BDSM világa, érdemes apró lépésekben kezdeni, és mielőtt túlságosan belelendülnétek, megbizonyosodni arról, hogy csakis olyan dolgok történnek, amelyek mindkét félnek örömet és kielégülést hoznak. Ha ez megvan, és megállapodtatok egy biztonsági szóban is, amit kiejtve azonnal leállíthatja bármelyik fél a játékot, bátran kísérletezzetek!