Női gondok kezelése természetesen

Tomanóczy Andrea
Írta: ,
Női gondok kezelése természetesen

A nők gyakran szenvednek különféle nőgyógyászati problémáktól. Nálunk ugyanis gyakoribbak a felfázások, a fertőzések, a gombásodások, még a higiénia maximális betartása mellett is.

Vagyaim.hu Black Friday
Megelőzés

Attól függetlenül, hogy a megfelelő higiénia mellett is jelentkezhetnek különféle panaszok, az még nem jelenti azt, hogy annak betartása emiatt bármennyire is elhanyagolható. Tehát ügyeljük kellően kényes testrészeinkre, viszont semmit se vigyünk túlzásba, mert bizony a jóból is megárt a sok!
Való igaz, az intim mosakodók, illetve törlőkendők, valamint az irrigálók használata hasznos is lehet, mégse alkalmazzuk túl gyakran őket, ugyanis könnyen felboríthatják a hüvely ph-ját. És ekkor bizony a gondok előbb-utóbb megjelennek.

Tőzegáfonya

Szinte nincs is olyan nő, aki ne ismerné a tőzegáfonya jótékony hatásait! Felfázás esetén az egyik legjobb természetes gyógymód, mivel megakadályozza az E-coli baktériumok elszaporodását.

Ez a gyümölcs továbbá megelőzi a fertőzések kialakulását is, tehát az arra érzékenyek akár mindennap fogyaszthatják.
Gyógyszertárak és bioboltok polcain számtalan tőzegáfonyás terméket találni, mégis a leggyakrabban kapszula formájában veszik magukhoz a nők, viszont teaként is ugyanolyan hatásos-és nem utolsó sorban igazán finom!

Vagyaim.hu Black Friday

Fókuszban

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!

7 gyakori tünet, ami magnéziumhiányra utalhat - Rád hány igaz?

Full hibrid, plug-in hibrid vagy mild hibrid? Tegyünk rendet a fejekben hibrid fronton

Csak olyat ajándékozz, amit magadra is kennél! 7 fantasztikus növényi alapú kozmetikum karácsonyra

Tündököljön otthonod is a legjobb formájában!