A nők 5 leggyakoribb fétise: mert nem mindannyian érjük be a misszionárius pózzal

Schuster Borka
Írta: ,

„Nincs a szexben semmi mocskos, kivéve, ha nagyon jól csinálják” – mondta Woody Allen, és lássuk be, van, aki nem éri be a jó öreg misszionárius pózzal. De mivel boldogítják magukat a legtöbben, amikor extra izgalomra vágynak? Megsúgjuk neked!

Mi a fétis? Kép forrása: notey.com

Valódi jelentésében akkor beszélhetünk fétisről, ha egy bizonyos cselekvés, tárgy vagy testrész keltette inger nélkül valaki nem képes a szexuális kielégülésre.

Sokszor azonban a szexuális fantáziákat, preferenciákat is fétisnek hívja a köznyelv, így most mi is ebben a szürke zónában mozogva, nem orvosi értelemben vettük a fétist, és eszerint válogattuk össze a leggyakoribb fantáziákat, melyek népszerűségéről a felnőtt oldalak keresőszavai és a szexuális játékszerek árulkodnak.

Lehet, hogy valamelyik neked is megtetszik, és ha a partnered is benne van, akár egy esélyt is adhattok a dolognak, hiszen egyikben sincs semmi rossz.

A fenekelést nem csak a kivitelező élvezi, sokan fantáziálnak arról is, hogy őket fenekelik el. Az enyhe fájdalom és a szexuális izgalom összekötése nem újkeletű dolog, de a puszta dominanciánál is többről van itt szó, amit sokan szintén izgatónak találnak.

A pszichológiai hatás mellett azonban a fenekelés testi izgalmakat is tartogat: a fenék és a comb találkozásánál ugyanis rendkívül érzékeny terület található, ami sokak számára erogén zóna.

A megfelelő erejű nyomás vagy simogatás hatására pedig könnyen izgalomba jöhetnek azok, akik élvezik a szóban forgó terület kényeztetését.