Milyen a nemi életed? A csillagjegyed elárulja!

Gerber Petra
Írta: ,

Te tudtad, hogy a csillagjegyed egyértelműen elárulja, hogy mi rejtőzik benned szexuális téren? A csillagok állása ugyanis a szexualitásodra is kihat. Az hogy vad vagy inkább érzéki vagy e valóban látható és kiolvasható a horoszkópodból. Ha végig olvasod az alábbiakat, akkor rádöbbenhetsz, hogy mi az, ami igazán igaz rád és rólad szól. Felkészültél? Akkor kukkantsd meg, hogy mennyire igazak rád az állítások!

Kos

A Kos egy igazi kardinális tűz jegy. Akár férfi vagy női Kos vagy, hajlamos lehetsz a szexuális rámenősségre: akit kiszemelsz magadnak, azzal gyakorlatilag azonnal kikezdesz és teljesen nyíltan az értésére adod, hogy mit is érzel iránta.

Persze a nap minden percében nem azon ját az eszed, hogy kivel is bújhatnál ágyba, ám ha egyszer felkeltik a szenvedélyed, akkor onnan már nincs menekvés.

A téged szemlélők vonzónak és izgalmasnak látnak, így ha hódítani szeretnél, akkor ezeket a tulajdonságaidat érdemes felszínre hoznod.

Bika

A Bika valódi Föld jegy, vagyis kimondottan érzéki személyiség.

Néha azonban hajlamos lehetsz elsiklani ezen érzékiség felett, de ettől a kisugárzásod csak még inkább vonzóvá válik az ellenkező nem számára.

Te akkor vagy igazán boldog, ha a párod mindenben osztozik veled és a szexet is, akkor élvezed, ha meg volt hozzá a gasztronómiai élmény is.

Nagy mestere vagy ugyanis a szexuális hangulat megteremtésének is.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019