Prém és ugráló mellek? 5+1 dolog, ami nem zavarja a férfiakat szeretkezés közben

Sándor Alexandra
Írta: ,

Míg egy forró hangulatú randi előtt te papírusztekercsnyi teendővel igyekszel „vállalható” formába önteni a testedet, ő valószínűleg egy gyors zuhany után már indul is, hogy a kedvedre tegyen. Csokorba szedtük, mi miatt nem érdemes tövig rágnod a körmödet ilyen helyzetben…

Hogy virágillatú vagy-e odalent

Amennyiben tényleg olyan illatot árasztasz, mint egy hatalmas csokor friss liliom, előbb ad okot az aggodalomra, mint a természetes szag.

Te talán minden összebújás előtt aggódsz egy sort, hogy vajon mit fog gondolni a déltáji viszonyokról a délceg lovag, neki azonban szent meggyőződése: a muffnak legyen muff-illata.

Mivel nem valószínű, hogy a kedvenc gyertyaboltodban kanszagú terméket is találsz, ezért nagyjából döntetlen az állás.

Közvélemény-kutatások egyébként bizonyítják, hogy a pasiknak vagy kifejezetten tetszik a szeméremajkak környékének aromája, vagy teljesen semlegesnek találják – persze, alapfeltétel az ápoltság, ami napi egy-két tisztálkodást jelent.

Ne akard tehát a bugyidba fújni az összes létező illatszert!

Hogy van-e prémed

A fanszőrrel kapcsolatban csak egyetlen szabály létezik: hordd úgy, ahogy neked jólesik.

A partnerednek valószínűleg a legkevésbé sem számít majd, hogy simára vikszolt vagy dzsungelkörülmények között kell boldogulnia, amíg azt érzi és látja, hogy harmóniában vagy önmagaddal.

Persze, bizonyos helyzetekben alku tárgyát képezheti közöttetek, hogy milyen fazont láttok a másikon a legszívesebben – de fölösleges halálra aggódnod magad a témán, elvégre még egyetlen fickóról sem tudunk, aki szőrnyeléstől hunyt el, vagy esetleg szívrohamot kapott, miután meglátott egy teljesen csupasz vénuszdombot.

Ha még nem találtad meg a számodra tökéletes formát és sűrűséget, bátran kísérletezz a módszerekkel!

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019