5+1 mondat, amit egy nő sose mondhat szeretkezés után

Göcző Nóra
Írta: ,

Vannak kellemetlen pillanatok, amikor valami önkéntelenül is kicsúszik a szánkon. Még kínosabb, ha az intim együttlét utáni percekben történik mindez. Mit lehet ilyenkor tenni? A fejünkre húzni a takarót vagy alvást színlelni, esetleg meztelenül elrohanni? Egyik sem. A legjobb, ha gondolkodunk, mielőtt szóra nyitjuk az ajkainkat.

„Fenébe, már csak egy kicsit kellett volna tovább bírnod” Kép forrása: tumblr.com

Az előző példa is bizonyítja, hogy sokszor a nőn múlik, meddig tart egy szerelmes összebújás. Ha csak néhány perc van, néha az is elég, máskor ennél több időt is szívesen rászánnak a dologra.

Előfordul azonban, hogy fejben nem vagyunk ott teljesen, kicsit több kell ahhoz, hogy eljussunk arra a bizonyos csúcsra és nem biztos, hogy a partnerünk képes megvárni minket is mászás közben.

Ezzel nincs baj, viszont egy ilyen pillanatban akár egyetlen kijelentéssel képesek lehetünk a szakadékba lökni a valóságba még csak éppen visszatérő párunkat.

A szemrehányás, hogy már csak két másodpercet kellett volna várnia, az egyik legkevésbé kedvelt mondat ilyenkor a férfiak körében.

 

A legjobb tízben lenni nagyszerű élmény lehet, feltéve, ha nem szex után mondja ezt a partnerére egy nő. Ez a mondat két okból is tiltólistás.

Az egyik ok, hogy a férfiak kevesebbre tartják azokat a nőket, akik ágyában rendszeresen újabbnál újabb férfiak fordulnak meg.

Szeretik azt érezni, hogy, amit megszereztek, az csak az övék. Nem akarnak tudni arról, hogy ki járt már előttük azon a mezőn, amit most ők szeretnének felderíteni.

A másik pedig, hogy mi az, hogy csak a top 10-ben? Akkor már inkább top 3. De a legjobb, ha kihagyjuk ezt az egész rangsorolást.