7 mondat, ami nem hagyhatja el egy nő száját szeretkezés közben

Kovács Andrea
Írta: , Frissítve:
7 mondat, ami nem hagyhatja el egy nő száját szeretkezés közben

Kép forrása: mjth/depositphotos.com

Mindenki járt már úgy, hogy valami kicsúszott a száján, amit utólag szeretett volna visszaszívni. Az ilyen pillanatok rendkívül kínosak tudnak lenni, bár utólag legtöbbször csak nevetni szoktunk rajta. A kínos elszólások között is van, ami különösen veszélyes lehet a szituáció jellegéből adódóan. Ismerőseimmel nem régiben arról beszélgettünk, hogy milyen helyzeteket szült egy-két rosszul megválasztott kijelentésük.

Vagyaim.hu
Vegyél feleségül! Kép forrása: junebugweddings.com

Ez a mondat súlyos tartalmat hordoz magában, még akkor is, ha csak viccnek szánjuk. Ha pedig teljesen komoly a mögöttes szándék, akkor ajánlott megvárni, amíg a férfi kezdeményezi a házassági ajánlatot, különben csúnya csalódás lesz a vége.

Brigi nem a visszafogottságáról híres, ami a szívén az a száján, s a legkevésbé sem törődik a következményekkel. A halk szavú emberek számára Brigi egyenesen rémisztő lehet, pedig valójában csak képtelen kordában tartani az érzelmeit, az extrovertált személyiség címszó alatt szerepelhetne a pszichológiai szakkönyvekben.

Ennek ellenére vagy épp emiatt, a szinglik életét éli. Barátnői évek óta hiába próbálják elmagyarázni neki, miért ne kérje meg az olyan férfiak kezét, akiket még csak néhány napja ismer. Brigi szerint túl sok fölösleges kört futnak az emberek, amíg közelebb kerülnek egymáshoz, szerinte nyíltnak és őszintének kell lenni. Márpedig ha ő úgy érzi, hogy beleszeretett valakibe (hamar úgy érzi), akkor szeretne a felesége is lenni azonnal.

Siess, holnap korán kelek Kép forrása: playbuzz.com

Szexuálpszichológusok szerint férfiakhoz hasonlóan a nőknél is ki tud alakulni egyfajta automatizmus a testi élvezetek terén. A tapasztalt férjek pontosan tudják, hol van nejükön a „bekapcsoló gomb”, s nem is félnek azt alkalomadtán megnyomni.

Állítólag a hosszútávú kapcsolatok nászai alatt a „fáj a fejem” után az egyik leghervasztóbb mondat, ami elhagyhatja egy nő száját, az a „siess, mert holnap korán kelek”.

Ez persze épp ellenkező reakciót vált ki a felajzott félből.

A sürgetés hatására inkább elhúzódik az a pár perces együttlét és másnap lehet panaszkodni, hogy „Drágám, megint nem tudtam kialudni magam miattad”.

Vagyaim.hu

Fókuszban

Nyugodt alvás a megfázás alatt is! A téli megfázások tünetei alváshiányhoz vezethetnek, mely akár egy éjszaka alatt is negatívan befolyásolhatja az agyműködésünket

5 stresszcsökkentő módszer, amivel leengedhetsz az év végi hajtásban

A hibrid autóké a jövő?

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!