7 mondat, amit egy nő nem ejthet ki a száján szeretkezés közben

Kovács Andrea
Írta: , Frissítve:
7 mondat, amit egy nő nem ejthet ki a száján szeretkezés közben

Kép forrása: mjth/depositphotos.com

Mindenki járt már úgy, hogy valami kicsúszott a száján, amit utólag szeretett volna visszaszívni. Az ilyen pillanatok rendkívül kínosak tudnak lenni, bár utólag legtöbbször csak nevetni szoktunk rajta. A kínos elszólások között is van, ami különösen veszélyes lehet a szituáció jellegéből adódóan. Ismerőseimmel nem régiben arról beszélgettünk, hogy milyen helyzeteket szült egy-két rosszul megválasztott kijelentésük.

Mit is mondtál, hogy hívnak? Kép forrása: elitedaily.com

A gyors nyári kalandok kedvelői szokták utólag elmesélni, milyen különleges élményekben volt részük egy nyaralás során. Az ilyen történeteknek általában a fele igaz, a fele már csak a fantázia szüleménye, de tény, hogy részletes beszámolók születhetnek egy-egy vad éjszakáról. Andreáról köztudott, hogy nem tud sem neveket, sem utcaneveket megjegyezni. Viszont tökéletesen körül tudja írni a külső tulajdonságai alapján azt a személyt vagy városrészt, amiről épp beszél. A barátai ezen már nem lepődnek meg, tudják, hogy Andi sosem fogja őket a nevükön szólítani, a lányokat az egyszerűség kedvéért drágámnak, a fiúkat általában kicsimnek szólítja, utálják is ezért páran, de nem tehet róla.

Andi már két éve férjnél van, de szinte minden baráti összejövetelen elmesélteti a férjével az első együttlétük eseményeit. Állítólag már legalább a tizedik randinál jártak, amikor Iván megkérte, hogy aludjon nála, ez persze Andinak sem esett nehezére.

A vacsora utáni szerelem hevében viszont Andi száján kicsúszott az a mondat, ami még az első randevúkon is kínos tud lenni, nem hogy több heti találkozás után. Andi Iván nyakába kapaszkodva szeretett volna valami szépet súgni a fiú fülébe, de ehhez tudnia kellett volna a nevét, így megkérdezte. Iván ezt joggal zokon vette, de mivel sikerült végül átlendülniük ezen a ponton és idővel elfogadta a lánynak ezt az aprócska hibáját, azóta is boldogok együtt.

Nem baj, a méret nem számít! Kép forrása: anastasia1977.tumblr.com

Persze, hogy nem, ezt mindenki tudja. Miért kell ezt kimondani?

Azért, hogy bizonygassuk, hogy így van? Bizonygatni azt kell, ami bizonytalan, nem?

Ilyen és ehhez hasonló kommentárral mesélte el egy ismeretlen férfi a buszon a mellette ülő – feltételezem -jó barátjának élete egyik legkínosabb történetét. Nem akartam hallgatózni, ahogy a másik 39 utas sem akart, de mindent megtudtunk arról a pákozdi éjszakáról.

A srácnak biztosan jobban megy az udvarlás, mint a diszkrét kommunikáció, s talán fel sem tűnt neki, hogy több tucat ismeretlennel osztotta meg az élményt. A történet szerint az épp hogy megismert nő az ágyban azzal fogadta a férfi mezítelen testének látványát, hogy: nem baj, a méret nem számít!

Páran összemosolyogtunk a buszon, de volt, akit mélységesen felháborított az eset. Kíváncsi lennék az utóbbiak indokaira, de azt sajnos nem hallottam.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv