Magatokra ismersz? Eláruljuk, mik a jelei, hogy tökéletes az intim kapcsolatotok

Kovács Andrea
Írta: , Frissítve:
Magatokra ismersz? Eláruljuk, mik a jelei, hogy tökéletes az intim kapcsolatotok

Nem nehéz harmonikus és boldog szexuális kapcsolatot fenntartani a szerelmeddel, főleg nem addig, amíg még nagyon friss és zsenge a viszonyotok. Később azonban már nem ennyire egyszerű a helyzet és előfordulhat, hogy valami megváltozik köztetek. De honnan tudhatjátok, hogy még mindig tökéletes a szexuális életetek?

Néha spontán összejöttök Kép forrása: weddingpartyapp.com

Az elején az a legtermészetesebb, hogy minden egyes kettesben töltött nap szexszel zárul – akkor is, ha kevés időtök van és akkor is, ha egy csomó más teendő vár rátok. Később ez a spontaneitás háttérbe szorul, hiszen a mozgalmas hétköznapok mellett óhatatlanul is megesik, hogy szinte tervezni kell az együttlétet. Ez persze nem azt jelenti, hogy bármi is elromlott köztetek, egyszerűen csak átléptetek a következő szintre. Ami viszont fontos, hogy még mindig lényegesnek tartjátok, hogy összebújjatok, és ha ehhez az kell, hogy egy nappal előre tervezzetek, akkor megteszitek. Azonban abszolút pozitív jel, ha nem menetrendszerűen kerítetek minderre sort, hanem még mindig törekszetek arra, hogy legyenek váratlan szeretkezések is az életetekben.

Mindkettőtöknek van orgazmusa Kép forrása: missis.bg

Kézenfekvőnek tűnik ez a pont, de sajnos nagyon sok pár esetében mégsem az. A szexuális élet minőségéről árulkodik az is, ha nincs orgazmusod, vagy ha csak színleled a gyönyört.

Sok nő áltatja magát azzal, hogy „de így is jó a szex”, ami kétségtelenül igaz, ám a férfiak is élvezik az izgalmas mozdulatokat, mégsem elégszenek meg ennyivel. Lehet, hogy az együttlét során valahogy sosem jön össze a csúcspont, de mégis akadnak olyan praktikák, amikkel a te orgazmusod is garantálható. Ha nem az összebújás alatt, akkor előtte, vagy utána. Az orgazmus nem csak rád gyakorol pozitív hatást, hanem a barátodra is, az ő önbizalmát ugyancsak erősíti. Nem beszélve arról, hogy a lelkednek is jót tesz, ha ő mindent megtesz az örömödért…

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!