Lohasztó szex közbeni mondatok, amik egy hosszú párkapcsolatban megesnek

Szirák Viki
Írta: ,

Egy hosszú távú kapcsolatban idővel már nagyon kevés dolog marad tabu. Az emberek képesek elengedni magukat a másik társaságában, nem akarnak tökéletesnek látszani, és megszokják egymás jelenlétét, rutinját. Emiatt a szex is egészen átalakul a kezdetekhez viszonyítva; ezért esik meg néha az, hogy néha lohasztó dolgokat is mondtok egymásnak az ágyban. Az alábbiakat például minden pár megtapasztalja!

Szenvedélyesen egymásnak estetek a nappaliban vagy a kádból kilépve, és rögtön el is juttok a hálószobáig.

Azonban amikor már épp kezdetének beleélni magatokat a szituációba, rájössz, hogy már órák óta nem voltál pisilni, és az izgalom hatására szinte alig bírod ezt visszatartani.

Persze mire gyorsan kiszaladsz, letudod a dolgot, megtisztálkodsz és visszamész a hálószobába, a párod már egyáltalán nem olyan izgatott, mint az imént. Oda a pillanat!

Szex előtt elindítottál egy mosást, aztán a pillanat hevében meg is feledkeztél róla. Azonban amikor a gép befejezte a centrizést, és hangos pittyegéssel adja tudtodra, hogy lehet teregetni, egyszerűen nem bírod kiverni a fejedből azt, hogy legalább a gép ajtaját ki kellene nyitni.

Elvégre mégse lenne túl szerencsés, ha ez a kör teljesen felesleges volna, és mire végeztek, már az összes ruhának szaga lenne!

Ha ilyenkor leállítod a pasidat, hogy kiszaladj a fürdőbe letudni a dolgot, máris elszáll a pillanat varázsa - de ha nem mész, egyszerűen nem tudsz koncentrálni. Ilyenkor mi van?

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba