6 lehetséges oka lehet, ha a párodnak nincs kedve a szexhez

Szirák Viki
Írta: ,
6 lehetséges oka lehet, ha a párodnak nincs kedve a szexhez

Kép forrása: nd3000/depositphotos.com

Számtalan oka lehet annak, hogy a partnered miért nem nyitott már az együttlétekre, épp ezért nem kell azonnal a legrosszabb eshetőségre gondolnod! Utánajártunk, és elhoztuk neked azt a 10 dolgot, ami kiválthatja a párodból azt, hogy most egyáltalán nincs kedve a szexhez.

Ha a párod lelki gondokkal küzd, az azonnal meglátszik a hangulatán. Márpedig ha épp őrülten stresszes és folyamatosan egy bizonyos problémán rágódik, a szexre sem tud úgy ráhangolódni, mint korábban.

Az anyagiak pedig sajnos sokaknál okoznak komoly fejtörést, ami miatt az együttlétek a háttérbe szorulnak.

Szakértők azt javasolják, hogy ha a párod a pénz miatt olyan feszült mostanában, üljetek le, és együtt találjatok valamilyen megoldást.

Készítsetek költségvetési tervet, esetleg találjatok olyan dolgokat, amiken spórolhattok, hogy megnyugodjon, és lássa, hogy igenis van kiút a nehéz helyzetből.

Manapság, amikor sok helyen már a konyhából sem hiányozhat a tévé vagy a laptop, könnyen elterelődik a figyelmünk arról, amit épp csinálunk. Vacsora közben a telefonunkat nyomkodjuk, beszélgetés közben fél szemmel a tévét figyeljük, és amikor ágyba fekszünk sem egymásra fókuszálunk, hanem többnyire a közösségi oldalakra.

Amikor ennyi dolog vonzza magára a figyelmet, nem ritka, hogy a szex csak sokadrangúvá válik egy kapcsolatban.

Lehet, hogy nálatok is ez a gond? Figyeld meg, a partnered mennyit nyomogatja a telefonját, és mit csinál, ha ágyba feküdtetek - de önvizsgálatot is érdemes tartani ilyen téren. Ha a készülék irányít, ideje beszélnetek a problémáról!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!