A legizgatóbb csókfajták, melyektől a férfiak elvesztik az eszüket

Kovács Andrea
Írta: , Frissítve:
A legizgatóbb csókfajták, melyektől a férfiak elvesztik az eszüket

A csók természetes felvezetője a szexnek, és néha ez is elég, hogy egy férfit teljesen megvadítson.

Számos csóktechnika létezik, de nem mindegyik indítja be a pasikat. Az alábbiakban megismerhetsz négy különböző csókfajtát, amelyek azonnal kinyitják a hálószoba ajtaját!

A köszöntő csók

Azt senki sem gondolhatja, hogy a gyors "hello" puszi bármit is bekapcsol a férfi agyában, de létezik ennek a változatnak egy sokkal izgalmasabb, szexuálisabb fajtája is. Amikor először látod meg a párod, pár másodpercig ne szólj semmit, majd harapdáld játékosan a szád szélét. Ha ez felkeltette érdeklődését, nyomj egy nagy csókot a szájára, amikor a legkevésbé számít rá. Tartson a csók legalább néhány másodpercig, legyen mély és "átható". Legyen az üdvözlő csóknak az a mondanivalója, hogy "ez az, amire egész nap vágytam". A csók után nézz mélyen a szemébe és köszöntsd!

A felfaló csók

Emlékszel azokra az időkre, amikor még csak jártatok és nem volt köztetek szexuális kapcsolat? Akkor szenzációs érzés volt csókolózni, hisz ez volt az egyetlen útja a szexuális kinyilatkozásnak. Ha már kezd unalmassá válni az "otthon falai közt" szindrómában szenvedő szex, ideje bevetni A csókót. Kezdd egy csábító francia csókkal, de ne lépjetek tovább, csak jópár perc után, amikor nagy valószínűséggel meg vagytok bolondulva. A csókkal felpezsdül a vérkeringés, ez pedig teljesen lázba hozza a srácok "végtagjait". Ha a kezek nem pihennek csók közben, az érzés akár tízszer erősebb is lehet!

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv