A nők 5 leggyakoribb fétise: nem mindannyian érjük be a misszionárius pózzal

Kovács Andrea
Írta: , Frissítve:
A nők 5 leggyakoribb fétise: nem mindannyian érjük be a misszionárius pózzal

„Nincs a szexben semmi mocskos, kivéve, ha nagyon jól csinálják” – mondta Woody Allen, és lássuk be, van, aki nem éri be a jó öreg misszionárius pózzal. De mivel boldogítják magukat a legtöbben, amikor extra izgalomra vágynak? Megsúgjuk neked!

Vagyaim.hu
Kukkolás és exhibicionizmus Kép forrása: hrlavitaebella.tumblr.com

A Caroline Institute felmérése szerint háromból egy ember élvezi, ha másokat nézhet valamilyen szexuális tevékenység közben, vagy ha ő az, akit figyelnek. Ezzel pedig a kukkolás és az exhibicionizmus a legnépszerűbb fétisek közé tartozik.

A mindent a szemnek, semmit a kéznek érzése sokakat lázba hoz, úgy érezhetik, hogy valamilyen titkos, tabudöntögető dolgot művelnek, és ezt nagyon izgatónak találják.

Bár a nyilvános szex vagy meztelenkedés illegális, ha ezt találod izgatónak, ehhez is megvannak a megfelelő klubok és bárok, ahol kiélheted a hajlamodat. De akár az otthoni sztriptíz, vagy egy nyitva „felejtett” fürdőszobaajtó is felfrissítheti a szexuális életeteket.

Szerepjátékok Kép forrása: alovefortights.tumblr.com

A szexuális szerepjátékok során az egyik vagy másik fél úgy viselkedik, mintha valaki más lenne. A fantázia segíthet abban, hogy közelebb kerülj egy meg nem élt, vagy egyébként tiltott szexuális kapcsolat beteljesedéséhez, de olyanok is vannak, akiket az izgat fel, ha ők maguk bújhatnak valaki más bőrébe.

Míg vannak, akik kifejezetten egy titkos vágyat élnének át a partnerükkel, és ezért arra kérik, hogy öltözzön titkárnőnek vagy ápolónak, akadnak, akik más bőrébe bújva, egy szerepet játszva könnyebben élnek meg olyan vágyakat, amiket egyébként szégyellnének, vagy tabunak gondolnának.