A nők 5 leggyakoribb fétise: mert nem mindenki éri be a misszionárius pózzal

Kovács Andrea
Írta: ,
A nők 5 leggyakoribb fétise: mert nem mindenki éri be a misszionárius pózzal

„Nincs a szexben semmi mocskos, kivéve, ha nagyon jól csinálják” – mondta Woody Allen, és lássuk be, van, aki nem éri be a jó öreg misszionárius pózzal. De mivel boldogítják magukat a legtöbben, amikor extra izgalomra vágynak? Megsúgjuk neked!

A dominanciát és az alárendeltséget a legtöbben a BDSM-mel (az angol Bondage & discipline (B&D), Domination & submission (D&S), Sadism and masochism (S&M) szavakból képzett rövidítés – a szerk.) hozzák összefüggésbe, de természetesen ezúttal is nagyon széles spektrumról van szó. A fétis az egyszerű kikötözéstől, piszkos beszédtől kezdve egészen szélsőséges formákat is ölthet, amikor a párok valóban a megalázásban és fizikai fájdalomban lelnek szexuális örömet. A kulcs itt is a kölcsönös beleegyezésben van. Ha érdekel a BDSM világa, érdemes apró lépésekben kezdeni, és mielőtt túlságosan belelendülnétek, megbizonyosodni arról, hogy csakis olyan dolgok történnek, amelyek mindkét félnek örömet és kielégülést hoznak. Ha ez megvan, és megállapodtatok egy biztonsági szóban is, amit kiejtve azonnal leállíthatja bármelyik fél a játékot, bátran kísérletezzetek!

Kukkolás és exhibicionizmus Kép forrása: hrlavitaebella.tumblr.com

A Caroline Institute felmérése szerint háromból egy ember élvezi, ha másokat nézhet valamilyen szexuális tevékenység közben, vagy ha ő az, akit figyelnek. Ezzel pedig a kukkolás és az exhibicionizmus a legnépszerűbb fétisek közé tartozik.

A mindent a szemnek, semmit a kéznek érzése sokakat lázba hoz, úgy érezhetik, hogy valamilyen titkos, tabudöntögető dolgot művelnek, és ezt nagyon izgatónak találják.

Bár a nyilvános szex vagy meztelenkedés illegális, ha ezt találod izgatónak, ehhez is megvannak a megfelelő klubok és bárok, ahol kiélheted a hajlamodat. De akár az otthoni sztriptíz, vagy egy nyitva „felejtett” fürdőszobaajtó is felfrissítheti a szexuális életeteket.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv