Klasszikus pózok, amik izgalmasabbak, ha egy kütyü is van a játékban

Kovács Andrea
Írta: , Frissítve:
Klasszikus pózok, amik izgalmasabbak, ha egy kütyü is van a játékban

Kép forrása: Maud Chalard

A szexuális segédeszközök manapság már egyáltalán nem számítanak tabunak, sőt, akár az együttléteket is felturbózhatjátok a segítségükkel. A womenshealthmag.com összegyűjtötte azokat a szexpózokat, amiket a leginkább fel lehet dobni egy vibrátor használatával, mindkettőtök örömére. Ha nyitottak vagytok az újdonságra, miért ne próbálnátok ki együtt?

Kutyapóz

Bár a neve egyszerűen rettenetes, az tény, hogy ez a szexpóz a legnépszerűbbek közé tartozik, elvégre van benne valami izgalmas, elemi, ráadásul a szenvedélyesebb együttlétekhez éppúgy megfelel, mint a lassú, lustálkodós szeretkezéshez.

A pozíció előnye továbbá, hogy könnyedén hozzáférsz az izgalmasabb helyekhez, és akár magadat is tudod kényeztetni egy vibrátorral a szex közben.

Érdemes ezzel a pózzal kísérletezni azoknak a lányoknak, akiknek gondja van a vaginális orgazmussal, hiszen a csikló izgatásával akár az együttlét alatt is átélhetik a gyönyört.

Misszionárius

Töretlen népszerűségnek örvend, pedig sokan kissé unalmasnak találják ezt a klasszikus szexpózt. Ha azonban egy vibrátor is van a játékban, az igazán megfűszerezheti az együttléteket

Érdemes kikísérletezni, hogyan esik a legjobban nektek: ha nálad vagy a párodnál van a játékszer, ha szorosan egymáshoz simultok, vagy ha a férfi kicsit felemelkedik. Szánjatok időt arra, hogy kipróbáljátok a dolgokat, hiszen a cél, hogy mindenkinek jó legyen.

Mivel ebben a pózban a szemkontaktust is tartani tudjátok, az a tévhit is megdől, hogy szexuális segédeszközöket csak a szexhez lehet használni, szeretkezéshez nem.

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!