Kipróbáltam egy kütyüt, ami egy perc alatt okoz orgazmust

Szendrey Adrienn
Írta: ,
Kipróbáltam egy kütyüt, ami egy perc alatt okoz orgazmust

Kép forrása: depositphotos.com

A Womanizer termékcsalád nem újdonság a szexjátékok birodalmában: ez az a csiklóizgató, ami az elmúlt években teljesen új szintre vitte a női orgazmusokozást. (x)

Egy olyan, szívókorongos, bizsergető fejű csiklóizgatóról (nem vibrátor, nem bedugni kell, hanem a csiklóhoz érinteni) van szó, amit konkrétan orgazmusgaranciával árulnak: vissza lehet vinni, ha az illető hölgy nem tudott elmenni vele a csúcsra. Nagyon kíváncsi voltam, hogy vajon a Womanizer legújabb terméke miben tudhat többet, mint az eddig is csúcsminőséget képviselő társai.

BIEN GLAMOUR NAPOK A VAGYAIM.HU OLDALON! EXTRA 20% KEDVEZMÉNYÉRT HASZNÁLD 2019.10.13-IG A GLAM19BIENWVA KUPONKÓDOT!

Kipróbáltam a kütyüt, ami egy perc alatt ígér kielégülést

Ami már elsőre szembetűnő, az a dizájn. A Womanizer Premium elhagyja az eddigi tenyérbe illeszkedő, tojásdad formát és egy nagyon karcsú, delfinszerűen áramvonalas külsővel rukkol elő. A formatervezett játékszer bársonyos tapintással könnyen kézbe vehető és a hosszított alaknak köszönhetően a gombok jól elkülönülnek rajta – ez elég jól jön, ugyanis egyes izgatóknál annyi funkció és gomb van egymás mellett, hogy a csúcsközeli pillanatokban nem mindig egyszerű a jó gombot eltalálni...

Kipróbáltam a kütyüt, ami egy perc alatt ígér kielégülést

Az elődökhöz képest a Premium még egy apró, zavaró tényezőt kiküszöbölt: a zajszintet, méghozzá nagyon okosan. A kéjgépecskébe beépített Smart Silence funkció működik: ez azt jelenti, hogy csak a csiklóval való érintkezéskor lép működésbe, ha csak ott hever az ágyon vagy elveszed a csiklótól, azonnal elhallgat – ezért hatalmas pluszpont a gyártónak!

És most jöjjön a lényeg: hogyan tud még inkább a Womanizer Premium a csúcsélményéhez hozzáadni? Nos, nagyon, méghozzá háromfrontos csúcstámadással. Először is a legnagyobb újítás az Autopilot Mode: egy külön gomb, melynek megnyomásával teljesen ráhagyatkozhatsz a gépre szívás- és rezgéserősség tekintetében.

Kipróbáltam a kütyüt, ami egy perc alatt ígér kielégülést

Ez egy nagyon pikáns és praktikus funkció, egyrészt azért, mert a Womanizert már évek óta használó nők többsége vágyott arra, hogy a saját maga által vezérelt – ergo nagyon is kiszámíthatóan érkező – orgazmusba csaljon a gép valami meglepetést. Teljesen olyan ez a funkció, mintha váltakozó erősséggel, szívással és intenzitással elégítene ki orálisan a párod. Ebből amúgy három funkció van, amikkel nagyon-nagyon szexi kísérletezni, hidd el.

A másik újítás, hogy a saját magunk által állítható erősség az eddigi 8 fokozatról 12 fokozatig bővül úgy, hogy a kezdő, egyes fokozat nagyon finom, elképesztően lágy. Ez is egy hasznos és szexi újítás: az orgazmus sokkal tovább felépíthető és sokkal hosszabban el is nyújtható ezzel a lágyan emelkedő szintváltással.

A harmadik pedig, hogy a léghullámos izgatást is sokkal jobban finomhangolták, mint az elődökben: leheletpuha, kéjesen lassú hullámokkal jön a lepedős mennybemenés.

Kipróbáltam a kütyüt, ami egy perc alatt ígér kielégülést

Maga az eszköz háromféle színben érhető el (piros, fekete, fehér – mindegyik arany kiegészítőkkel), a töltője mágnesesen pattan a géphez, az izgatón pedig (szintén jó újítás) hárompöttyös LED-fény jelzi a töltöttségi szintet. Ehhez külön gratulálunk, mert az elődjeinél nem lehetett tudni, vajon milyen közel van a lemerülés és mondjuk finoman szólva nem túl jó, ha az orgazmus kapujában mond csütörtököt a csiklóizgató.

BIEN GLAMOUR NAPOK A VAGYAIM.HU OLDALON! EXTRA 20% KEDVEZMÉNYÉRT HASZNÁLD 2019.10.13-IG A GLAM19BIENWVA KUPONKÓDOT!

A Womanizer Premium 59 990 Ft-ért rendelhető online, két nap alatt kihozzák (a vágyaim.hu-tól megszokott gyorsasággal és totálisan diszkrét csomagolással). A termékre pedig a Womanizer védjegyének számító, 30 napos orgazmusgaranciát adnak: ha 30 napig nem okoz orgazmust, visszafizetik az árát. Ennél szerintünk nem kell, nem lehet jobb ajánlólevél!

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba