Kipróbáltam a vibrátort, ami percek alatt juttatott a csúcsra: kis kütyü, hatalmas meglepetés!

Szendrey Adrienn
Írta: ,
Kipróbáltam a vibrátort, ami percek alatt juttatott a csúcsra: kis kütyü, hatalmas meglepetés!

Múlt héten még fogalmam sem volt róla, hogy létezik a világon olyan kéjeszköz, hogy párvibrátor. A csikló- és vaginavibrátorok funkciója egyértelmű, alkalmazásuk pedig szóló élvezetekhez kötött, még akkor is ha van nézőközönséged, esetleg „segítséged” - érted, mire célzok. (X)

Töltsd ki a tesztünk végén található kérdőívet és nyerj egy LELO NOA párvibrátort!

WOW!

A párvibrátor teljesen más: előszőr is a csikló izgatása a fő funkciója, második, vékonyabb nyelvével azonban a vaginát célozza, amely mellett a férfi is „utat kap”. Így lényegében a nő nem szükséges manuálisan kényeztesse magát behatolás alatt, mert a vibrátor végzi a dolgát - és nem is akárhogyan! Közben a férfi számára is fokozottan izgalmas a közösülés, ráadásul ő maradhat az „alfa”, aki boldoggá tesz.

Mindezt összefonódva, egymásra tapadva érdemes kipróbálni. A klasszikus misszionárius és lovagló pózokat például teljesen új dimenzióba emeli, hiszen újra szuper-izgalmassá válik a szokványos egymásra fekvés.

Diktálja a ritmust

6 különböző vibrációs ritmus közül válogathatsz, egyetlen gombnyomással - és itt álljunk meg egy szóra! Az orgazmust sokkal magasabb szintre emeli az enyhén késleltetett, ámde kiszámítható és kellemesen intenzív vibrálás, miközben a szokásos behatolással járó stimuláció is végbemegy.

Bírja a strapát

Lohasztó érzés, amikor egy segédeszköz nem látja el minőségi szinten a dolgát - gondolok itt akció közbeni leállásra, gyatra minőségre, durva és hangos vibrálásra. Ezek mind suttba vághatják az együttlétet, amit még humorérzékkel is kínos átélni. A LELO Noa párvibrátor szerencsére minden szempontból luxus kivitelezés. Összeírtam néhány, számomra döntő fontosságú tulajdonságát:

- 100%-ig vízálló, így a zuhany alatt, vagy pezsgőfürdőben is tökéletesen használható
- akkumulátoros, USB-ről is újratölthető
- flexibilis, puha szilikon borítással
- extra halk, teljesen diszkrét
- 2 órán keresztül bírja az akkumulátor

Intenzív csodamester

És, hogy milyen érzés a pasidnak? Az enyém nagyon élvezte! Az új kütyü érdekesen „bekeményített” odalenn, és a pulzálás is átsugárzott hozzá is, ami plusz dimenziót ad a szeretkezésnek.

Egyetlen negatívumként (ha lehet ezt egyáltalán ekként említeni) a túl gyors élvezetet írnám le, hiszen az újdonság és intenzív érzések hatására nehéz volt megálljt parancsolni a testünknek. A második-harmadik alkalomra azért ez is stabilizálódott, és még több időnk jutott kiélvezni a pillanatot.

Vigyázat: a LELO Noa sorozatos orgazmusokra alkalmas, vagyis csak akkor használd, ha felkészültél a hajtépően kínzó kéjgenerátorra!

Ha te is kedvet kaptál hozzá, töltsd ki az alábbi tesztet és részt veszel a nyereményjátékon, amin megnyerheted!

Válaszolj helyesen a kérdésre és nyerd meg a LELO NOA párvibrátort!


1/3

Miért hívják a LELO NOA-t párvibrátornak?


2/3

Hány extra vibrációs ritmust tud a LELO NOA?


A nyereményjátékban való részvételhez kérlek, add meg az alábbi adatokat:

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!