5 kínos dolog, ami veled is megtörténhet szeretkezés közben, de nem kéne miatta szégyenkezned

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Ironikus, de minél inkább felvilágosultak vagyunk a szexszel kapcsolatosan, minél inkább elérhetővé válik az intimitás minden apró szeglete, annál több dolog miatt fogunk aggódni. A „hétköznapi” szeretkezések azonban nem filmbeillően tökéletesek: igenis vannak bakik, hibák, kínosnak ható helyzetek, amik miatt azonban nem kell aggódnod – főleg nem szégyenkezned. Eláruljuk, melyek ezek!

Vagyaim.hu Black Friday

Nos, furcsa ezt kínosnak gondolni, pedig mégis így van: egyszerűen cikinek tartjuk szex közben elveszíteni a fejünket. Tisztelet a kevés kivételnek, de sokan még ebben az intim és különleges helyzetben is elvárásoknak próbálnak megfelelni.

Szerencsés lenne, ha te is kivernéd ezt a fejedből, mert az orgazmus leggyakoribb gátló oka az, hogy fejben nem vagy jelen. Igen, tényleg tudunk furcsa arcot vágni mindannyian, amikor eljutunk a csúcsra.

Valóban tény, hogy az oda vezető úton sem vagyunk makulátlanok, és mindenkinek elkenődik a sminkje, ha fergetegesre sikerül az együttlét.

Ennek azonban nem szégyenkezésre kellene okot adnia, mert ha annyira jó a szex, hogy teljesen elveszítitek a fejeteket tőle, akkor az inkább elismerésre méltó, semmint ciki.

Bár már nem éppen ismeretlen tény, hogy a pornófilmek túlnyomó többségét szinkronizálják, sokan még mindig zavarba jönnek a furcsának ható hangok miatt szex közben.

Ezek többsége inkább vicces, és nem feltétlenül kínos, ezért aztán sokkal jobban teszitek, ha vagy teljesen figyelmen kívül hagyjátok őket, vagy nevettek egyet, és mindent folytattok pontosan ugyanúgy.

Mire is gondolunk? Pl. a hüvelyből távozó levegő hangjára, ami néhány pózban gyakorlatilag elkerülhetetlen, de akár köztetek is megrekedhet a levegő, ami egy szorosabb ölelés során elszökik.

Persze ide tartozik minden cuppantás, szívogatás is, ami ott és akkor zavarba ejtő lehet számodra, de elhiheted, ha az élvezetre koncentrálsz, nem a hangokra, egészen másként festenek majd a dolgok.

Vagyaim.hu Black Friday

Fókuszban

5 stresszcsökkentő módszer, amivel leengedhetsz az év végi hajtásban

A hibrid autóké a jövő?

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!

7 gyakori tünet, ami magnéziumhiányra utalhat - Rád hány igaz?