6 férfi dolog, ami kiborítja a nőket az ágyban

Írta: ,

Arról már írtunk, hogy mi az, amivel könnyen kiboríthatjuk a pasikat szex közben. Most viszont azokat a dolgokat gyűjtöttük össze, amik minket ábrándítanak ki, de nagyon! Fontos megjegyezni, hogy attól még, hogy egy friss kapcsolat elején a szeretkezés nem tökéletes, nem kell elkeseredni, inkább csak óvatosan a jó irányba kell terelgetni a férfit. Mindenesetre szerintünk ezek a legzavaróbb dolgok, amikkel a férfiak kikergetnek az ágyból az elsőre szenvedélyesnek tűnő pillanatokban.

A klasszikus: fenn a zokni! Kép forrása: etsy, StrathconaStockings

Egyszerűen hihetetlen, hogy bár rengeteg filmben és cikkben figurázták ki azokat a pasikat, akik fenn hagyják a zoknit szex közben, mégis maradtak olyanok, akik a mai napig megteszik.

A jelenségnek persze valószínűleg az az oka, hogy már vetkőzés közben annyira elkapja őket a hév, hogy nem jut eszükbe annyira lenyúlni... na de akkor is!

Szerintünk nagyon kiábrándító egy pucér pasi, aki csak egy pár zoknit visel. Te egyetértesz velünk?

A szintén örökzöld: előjáték nuku Kép forrása: missbloom.gr

Az rendben van, hogy nekik egy perc is elég ahhoz, hogy hangulatba jöjjenek, de nálunk nem így van.

A hosszú, elnyújtott simogatások és csókok elengedhetetlenek ahhoz, hogy eljussunk a csúcsra, ezért jó lenne, ha nem feledkeznének el róla!


Miért jó a petting felnőttként is?


Természetesen olykor egy gyors menet is hihetetlenül izgató tud lenni, de alapjáraton vágyunk a romantikára és a minél hosszabb előjátékra!