Karácsonyi szextippek – Lepd meg párodat valami igazán különlegessel!

Szendrey Adrienn
Írta: ,

Valld be, hogy nem csak a meghitt hangulat miatt várod annyira a karácsonyt, hanem azért is, mert ilyenkor végre több időt tölthetsz a pasiddal – akár a hálószobában is! Ha szeretnéd az ünnepi hancúrozást pár spontán ötlettel felturbózni, bátran inspirálódj ezekből a tippekből – a többi pedig csak rajtatok áll.

Karácsonyi kívánságlista Kép forrása: tumblr, jillrenn

Nem csak a fa alá valót kell megtervezni az ünnepi időszakban – nyugodtan végiggondolhatod azt is, mivel lephetne meg a párod egy szexi éjszakán. 

A listát persze nem csak fejben, de írásban is összeállíthatod (minél részletesebb, annál jobb!), aztán egy váratlan pillanatban meglepheted vele a pasidat.

Meglátod, még gyerekkorában sem várta olyan izgatottan a karácsonyt, mint egy ilyen üzenet után!

De te is valóra válthatod a pasid álmát, mondjuk egy ilyen szexi, tűzpiros szettel

A férfiak többsége imádja a szerepjátékokat, és azt is, ha olykor a nő kezdeményez, ezért ha idén karácsonykor valami igazán különlegessel lepnéd meg a pasidat, a piros tűsarkú és egy szexi fehérneműszett kötelező (bevállalósabbak ízléses, dögös mikulásjelmezt is választhatnak, ami számos webshopból megvásárolható).

Most már csak az a kérdés, hogy jó fiú volt-e, vagy náspángolás jár neki a virgáccsal. 

 

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019