A leghatásosabb jógapózok a jobb szexért

Bodnár Alexa
Írta: ,

A jógának számtalan pozitívuma van: segít egyensúlyba hozni a testet, a szellemet és a lelket, szuper sport, amely formálja az alakot, és egészségessé tesz. Egyéb előnyös hozadéka, hogy még a szexuális életedre is jótékonyan hathat. A jóga ugyanis segít, hogy jobban megéld a pillanatot, erősíti a pozitív testképet, így önbizalmat ad, jótékonyan hat a libidóra, és nem utolsó sorban javítja a hajlékonyságot is. Hoztunk most neked 6 olyan pózt, amelyet különösen érdemes kipróbálnod a jobb szexért!

Tulajdonképpen két ászanából áll össze ez a gyakorlat, amelynél először nyújtott karokkal homorítanod kell, miközben a nyakadat egyenesen kihúzod, a fejedet pedig előre szeged, majd domborítanod kell, mint egy macskának.

A gyakorlat remekül erősíti a Kegel-izmokat is, így amellett, hogy növeli a hajlékonyságot, még a jobb orgazmust is segíti.

A gyakorlat mindkét részét érdemes legalább 1 percen keresztül kitartanod, és meg is ismételheted néhány alkalommal.

A kobra póz egy úgynevezett szívcsakra ászana: segít energetizálódni, javítja az állóképességet, és a szeretet, illetve a szexualitás energiáit magadba szívni.

A gyakorlat úgy néz ki, hogy nyújtott lábbal hasra fordulsz, a tenyereidet magad mellé teszed a földre deréktájékon, majd kihúzod magad úgy, hogy a mellkasodat kidomborítod, és egyenesen tartod a fejed.

A pózt az elején tartsd ki 1 percig, később nyújthatod ezt az idősávot.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019