Hogyan lehet jobb a szeretkezés? Fantáziadús kérdések, amiket fel kell tennetek egymásnak

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Hogyan lehet jobb a szeretkezés? Fantáziadús kérdések, amiket fel kell tennetek egymásnak

Kép forrása: unsplash

Bár sokan egyre nyitottabbak a szexet illetően, még mindig csak kevesen vannak azok, akik szégyenlősség nélkül meg tudják osztani szerelmükkel, mire vágynak igazán. Pedig tény, hogy egy párkapcsolatban nem csak a közös jövőt érintő kérdésekről, hanem bizony a szexről is érdemes beszélnetek. Tegyétek fel ezeket a kérdéseket egymásnak, és sokkal jobb lesz a szexuális életetek!

Vagyaim.hu
„Emlékszel arra, melyik volt életed legjobb szexuális élménye?” Kép forrása: bezikus/Depositphotos

Először is szögezzük le, nem arról van szó, hogy ki kell derítened, kivel is szeretkezett egy fantasztikusat a szerelmed. Sőt, nyugodtan szögezd is le már az elején, hogy olyan szexuális élményre vagy kíváncsi, ami nem veled történt meg, és az is ki van zárva, hogy nevet említsen. Nem az a cél ugyanis, hogy veszekedjetek, vagy féltékeny legyél.

Akkor mire jó ez a kérdés? Arra, hogy megvilágítsa, mit szeret igazán a barátod, mi az, ami maradandó élményt okozott neki. Egy különleges helyszín? Egy izgalmas póz? Vagy egy szerepjáték? Bármi is legyen a háttérben, a későbbiek során könnyebben alakíthatod úgy az együttléteteket, hogy ismét átélhesse – legalábbis hasonló formában – ugyanazt a fantasztikus szeretkezést.

Persze arra is rákérdezhetsz, van-e olyan együttlét, amit már közösen éltetek meg, és különösen emlékezetes volt számára. Ez talán nem is annyira meredek, ha egyébként hajlamos vagy kicsit féltékeny lenni.

Különösen hosszú, tartalmas párkapcsolatokban kell ezt kiveséznetek, hiszen ebben az esetben sokkal többet kell tennetek azért, hogy izgalmas és hosszú távon is szenvedélyes legyen a szexuális életetek. Emellett fontos szempont az is, hogy egyikőtöknek se legyen hiányérzete azért, mert egy fix és biztos kapcsolatban éltek.

Azzal, hogy rákérdezel a titkos fantáziájára, egy teljesen új világ nyílhat meg előttetek, ráadásul igen nagy esély van arra, hogy ő is kíváncsi lesz a te vágyaidra.

Ha pedig mindkettőtök fantáziája teljesítésre kerül, akkor nincs az a harmadik fél, aki betolakodhatna a viszonyotokba pusztán azért, mert otthon nem kapjátok meg azt, amit szeretnétek. Bár sokan félnek erre rákérdezni – és legalább ennyien félnek is bevallani – egyáltalán nem biztos, hogy annyira kirívó lenne az adott fantázia. Sőt, a legtöbbször szó sincs erről…

Ha mégis valamelyikőtök idegenkedik a megvalósításától, akkor az egész még mindig maradhat egy hétköznapi beszélgetés. Szóval nincs vesztenivalótok!

Vagyaim.hu

Fókuszban

5+1 dolog, amit minden nőnek tudnia kell a bankkártyákról

Milyen magnéziumsót érdemes választani? Nem mindegy!

Készpénzes vagy? 5 ok, amiért ezentúl kártyával kellene fizetned

Egy hétig csak bankkártyával fizettem! Ezekre a felismerésekre jutottam

5 hatalmas tévhit a bankkártyákkal kapcsolatban – Te is bedőltél ezeknek?

Minden, amit az enyhe hibrid technológiáról érdemes tudni - enyhén szólva menő

Zöld rendszám és hibrid autó? Amit a zöld rendszámról tudni kell

Miért segíthet a magnézium a stresszes időszakokban?