Elárulta az igazán jó szeretkezés 5 titkát a pszichoterapeuta

Sándor Alexandra
Írta: , Frissítve:

Rengeteg szextippet kaphatsz a férfiaktól, a barátnőidtől és a női magazinoktól. Most viszont Tammy Nelson amerikai pszichológus professzor és párkapcsolati szakértő meglátásait tolmácsoljuk, hogy minden eddiginél jobban menjen a dolog!

A jó szex előre tervezett Kép forrása: tumblr, attimiericordi

Sokan azt hiszik, hogy a spontán szex garantálja a legnagyobb felszabadultság-élményt. Tammy szerint azonban ez egyszerűen tévedés.

Gondolj csak bele: akár alkalmi viszonyt keresel, akár tartós kapcsolatban vagy, eleve teszel bizonyos intézkedéseket az együttlétet megelőzően, például szexi fehérneműt húzol magadra, illetve szőrtelenítesz.

Az ágytornát éppen ez a fajta aktív várakozás teheti igazán jóvá. Fokozottan igaz ez nálunk, nőknél, hiszen impulzusra van szükségünk a vágy fellángolásához.

A felkészülési szakasz pont erre jó, hiszen egy csomó dolog megfordulhat a fejünkben, mire tényleg történik valami.

Tammy megfogalmazása alapján „a jó szex olyan spontán, amennyire csak akarod, ha elég alaposan kitervelted” – és ez mindent elmond.

A jó szex gyakori

A párok gyakran állítják, hogy a mennyiség egyáltalán nem fontos, csakis a minőség számít – ám ez ugyancsak tévedés Tammy szerint, főleg a férfiak szemében.

Ha nőként gyakran hangoztatod a kifogást, hogy éppen nem vagy olyan hangulatban, az azt jelenti, hogy valami nem stimmel.

El sem kezdődik nálad az izgalmi állapot, márpedig az imént már volt szó róla, hogy az kellene az igazi vágyhoz.

Amennyiben azon kapod magad, hogy „inkább máskor” szexelnél, amikor „kevésbé vagy fáradt”, vagy amikor a végére értél a mosogatásnak, a testiség valamiért nyűgöt jelent számodra – pedig a párod valószínűleg nem órákig tartó lepedőakrobatikát akar.

A terapeuta tehát azt javasolja, hogy néha engedd ki a gőzt, és a kifogások ellenére is add be a derekad!

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019