6 biztos jel, hogy a kiszemelted jó lesz az ágyban

Írta: ,

A legfinomabb radarjaid csak nagyon kivételes esetekben vezethetnek félre, ezért ideje hallgatnod rájuk, amikor súgnak a nagy Őt illetően. De hogyan bizonyosodhatsz meg róla, hogy a kiszemelt valóban fergeteges lesz az ágyban?

Már a hangjától libabőrös leszel

A kellemes, mély, duruzsoló férfihangot nem csak a babák imádják, bizonyára te is elalélsz tőlük.

Hogy mi ennek az oka? Természetesen az a fránya tesztoszteron, ami az összes férfias jegyért, így közvetve az ágybéli teljesítményért is felelős. Minél mélyebb a kiszemelt hangja, annál több tesztoszteront termel a szervezete, tehát jó eséllyel levesz majd a lábaidról azzal, hogy egyszerűen kimondja a nevedet.

Fantáziában már most bátran továbbmehetsz, hiszen aki a férfias jegyeket nem csupán a külsején hordozza, az minden bizonnyal tökéletesen tudja, mire van szükséged az ágyban.

A bizsergető hangról szerencsére az első beszélgetés alkalmával meggyőződhetsz, és ha az alábbi jegyeket is bezsebeled, akkor minden okod megvan a reménykedésre.

Jó étvággyal falatozik

Ezt az árulkodó jelet szintén leellenőrizhetsz már a vacsoránál, ugyanis messzemenő következtetéseket vonhatsz le abból, hogyan falatozik a kiszemelted.

A felmérések azt bizonyítják, hogy aki jó étvággyal, az ízeket élvezve étkezik, az minden bizonnyal hasonló lelkülettel teljesít majd az ágyban is.

Míg, aki inkább csak csipeget, válogat, és túl gyorsan befalja az ételt, azt valószínűleg a hálószobában is nagyobb eséllyel kell majd noszogatni (vagy éppen maradásra bírni).

Persze ennél a pontnál óvatosnak kell lenned, hiszen nem mindegy, első alkalommal mennyire feszélyezett a társaságodban, vagy éppen a vacsorátok előtt bekapott pár falatot és most nem igazán éhes… Ezek befolyásolhatják az eredményt, de a tényen nem változtatnak.

Szóval jó étvágyú, de komótosan falatozó férfiak előnyben!