5 jel, hogy amit a hálószobában műveltek, az minden csak nem szeretkezés

Kovács Andrea
Írta: ,
5 jel, hogy amit a hálószobában műveltek, az minden csak nem szeretkezés

Csak szex, és más semmi – nincs is ezzel semmi baj, ha mindkét fél elégedett a helyzettel. De ha egy kapcsolatot próbál valaki erre alapozni, ott jó eséllyel sérülni fog az egyik fél. A psychologytoday.com összegyűjtötte, mik a leggyakoribb jelei annak, ha egy narcisztikus hajlamú partnerrel osztod meg az ágyadat, aki a kölcsönös örömszerzés helyett csak a saját kielégülésére játszik.

Minden a teljesítmény

Önmagában a narcisztikus személyiség még nem tesz valakit rossz szeretővé, sőt.

Mivel ezek az emberek szinte éheznek a figyelemre és az elismerésre, bármit megtesznek, hogy kimagaslóan teljesítsenek, így igazi lepedőakrobata mutatványokat képesek bemutatni.

Az egy dolog, ha valaki próbál örömet szerezni a partnerének, és esetleg utána visszajelzést is vár, az viszont már egészen más, amikor valaki olyannyira a saját alakításával van elfoglalva, hogy közben szinte el is felejti, hogy más is jelen van.

Rosszul reagál az elutasításra Kép forrása: republicofyou.com

Még a legnagyobb szerelmek során is előfordul olyan, hogy az egyik félnek nincs kedve az összebújáshoz, vagy akár szex közben is kérhet olyat a partnered, amihez neked éppen nincsen kedved.

Ilyenkor teljesen természetes, ha nemet mondasz, de a narcisztikus partner erre többnyire nagyon rosszul reagál.

Mivel az ilyen személyiséggel rendelkező emberek általában komoly önbizalomhiányt próbálnak leplezni és ezért igénylik az állandó figyelmet, a nemet is sokkal rosszabbul viselik, hiszen azonnal elutasításként, árulásként élik meg a dolgot.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba