3 póz amit muszáj kipróbáljatok, ha kezdene ellaposodni a szeretkezés

Szendrey Adrienn
Írta: ,
3 póz amit muszáj kipróbáljatok, ha kezdene ellaposodni a szeretkezés

Az ember hamar a megszokás rabjává válik, legyen szó az élet bármely területéről, épp ezért nem árt néha egy kis vérfrissítés – jelen esetben vérpezsdítés! Ha megfűszereznéd a szexuális életeteket, nyúlj bátran az ősi indiai művészethez, a Káma-szútrához, nem hiába hívják ugyanis a „szerelem tudományának”. Íme 3 izgalmas pozitúra az örök érvényű könyvből, ami újszerű élményeket és gyönyört csempészhet a hálószobátokba. Vessétek be őket még ma! ;)

Felhúzott lábbal – bárhol, bármikor

Ez az a póz, amit – ha bevállalósak vagytok – akár a liftben is kipróbálhattok egy heves pillanatban. Igazi felfokozott, gyors menetet ígér! Egyszerű kivitelezni, elég hozzá egy talpalatnyi hely, a hangulat pedig pillanatok alatt felforrósodik, hiszen egész testetekkel összesimulhattok szenvedélyes csókolózás közepette.

Álljatok egymással szembe, húzd fel az egyik térded, és hopp! Már benned is van a partnered. Alacsonyabb pasik előnyben – akkor lesz igazán kényelmes a pozíció, ha nincs nagy magasságbeli különbség köztetek. Ha mégis, akkor állj fel egy kis emelvényre!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!