3 póz amit ki kell próbálnotok, ha kezd ellaposodni a szex köztetek

3 póz amit ki kell próbálnotok, ha kezd ellaposodni a szex köztetek

Címlap / Szerelem / Szex / 3 póz amit ki kell próbálnotok, ha kezd ellaposodni a szex köztetek

Az ember hamar a megszokás rabjává válik, legyen szó az élet bármely területéről, épp ezért nem árt néha egy kis vérfrissítés – jelen esetben vérpezsdítés! Ha megfűszereznéd a szexuális életeteket, nyúlj bátran az ősi indiai művészethez, a Káma-szútrához, nem hiába hívják ugyanis a „szerelem tudományának”.

Íme 3 izgalmas pozitúra az örök érvényű könyvből, ami újszerű élményeket és gyönyört csempészhet a hálószobátokba. Vessétek be őket még ma!

Felhúzott lábbal – bárhol, bármikor

Ez az a póz, amit – ha bevállalósak vagytok – akár a liftben is kipróbálhattok egy heves pillanatban. Igazi felfokozott, gyors menetet ígér! Egyszerű kivitelezni, elég hozzá egy talpalatnyi hely, a hangulat pedig pillanatok alatt felforrósodik, hiszen egész testetekkel összesimulhattok szenvedélyes csókolózás közepette.

Álljatok egymással szembe, húzd fel az egyik térded, és hopp! Már benned is van a partnered. Alacsonyabb pasik előnyben – akkor lesz igazán kényelmes a pozíció, ha nincs nagy magasságbeli különbség köztetek.

Ha mégis, akkor állj fel egy kis emelvényre!

Kitárulkozva testileg-lelkileg

Ez a póz kifejezetten a hüvelyed elülső falát fogja izgatni. A párod terpeszben ül, te pedig vele szemben felhúzott térdekkel, csípőjét lábaiddal közrefogva. A pozíció hasonlít a lovaglópózhoz, csak kicsit más szögből, hiszen kezeiddel hátul támaszkodsz meg, megemelve a mellkasod, és csak a csípődet irányítod előre-hátra, kontrollálva a behatolás mértékét.

Ebben a testhelyzetben könnyen felszínre törhetnek az érzelmek, hiszen kitárod a mellkasod – ha így éled meg az orgazmust, ne csodálkozz, ha közben sírva fakadsz. Hagyd, hogy megtörténjen, élvezd a hatást!

VIDEO A csillagjegyek stresszkezelése a legrosszabbtól a legjobbig

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»