Iskoláslány, vagy domina? Mire buknak a férfiak az ágyban?

Írta: ,

Adódik a kérdés, mikor szeretnéd meglepni a párodat valamilyen szerepjátékkal, de nem tudod, hogy melyik típust preferálná jobban. A szende diáklányt, aki alig várja, hogy meghódítsák, vagy a vad dominát, aki nem szorul rá efféle romantikára, inkább tömény erotikával kápráztatja el partnerét. A döntés nehéz, de, hogy megkönnyítsük a dolgotokat, megkérdeztünk pár pasit, melyik típust látnák szívesen az ágyukban.

Ádám 29, grafikus Kép forrása: designmag.fr

1/5 Ádám 29, grafikus

Hú, nehéz kérdés, mert mindkettő típust imádom, de talán én jobban bukom a domina csajokra, már, ha csak a barátnőmből indulok ki.

Mikor felveszi a szexi fehérneműjét bőrszoknyával és magassarkúval, abban nem lehet rá másként tekinteni, csak, mint egy igazi dominára, aki perceken belül leteper. Persze azt is igényli, hogy időről-időre meghódítsam, ilyenkor inkább az iskolás lány oldalát veszi elő, de szerintem ez inkább azon múlik, hogy milyen a párod személyisége.

Rossz lenne látni, hogy csak miattam magára erőltet egy szerepet, amiben nem érzi jól magát. Szerencsére az én barátnőm mindkét alteregóval remekül boldogul.

Robi 53, vállalkozó Kép forrása: beardoholic.com

2/5 Robi 53, vállalkozó

A helyzet az, hogy én már nem kislányt keresek magam mellé, hanem egy igazi nőt. Ezért nehezen tudnám elképzelni, hogy egy iskolás lányra felizguljak, bár ki tudja, ha látnám benne az  igazi nőt, akkor lehet, másként látnám.

Visszatérve a dominára, bármikor vevő vagyok egy szenvedélyes estére egy olyan nővel, akiben benne van az irányítási vágy.

Alapból is szeretem a magabiztos, határozott nőket, így azt is, ha az ágyban is ezt az oldalukat látom viszont. Sokkal izgatóbb egy olyan emberrel együtt lenni, aki tudja, hogy mit akar és nem csak egy rémült kislány, aki azt sem tudja, hogy mit csináljon.

3/5 Laci 42, fényképész

Nálam a diáklány stílus a nyerő. Bár inkább úgy mondanám, hogy a rosszabb fajta. Tudod, aki szünetben kint cigizik a suli hátsó udvarán, az órákon szemtelenül flörtöl a tanárral és, aki tesi órára az apró sortot választja a mackó helyett.

Persze nem egy iskoláskorú lányról álmodozom, hanem egy igazi nőről, aki tökéletesen hozza ezt a karaktert.

Én bevállalom a „tisztességes” tanár úr szerepét, aki mindent megtesz annak érdekében, hogy ne engedjen a kísértésnek, persze mind hiába.

Aztán pedig megtanítom az igazán hasznos dolgokra. :)

Dani 24, egyetemista Kép forrása: tumblr.com, curiousguy

4/5 Dani 24, egyetemista

Imádom a vad nőket, akik szeretik a mocskos szöveget szex közben, szóval azt hiszem ezzel már elárultam, hogy melyik típusra bukom.

Eddig csakis olyan barátnőim voltak, akik már pusztán a szemükkel szétszaggattak, nem is tudnék mit kezdeni egy szende diáklánnyal.

Nem tagadom, hogy eddig csak jóval idősebb nőkkel volt dolgom, akik pontosan tudták, hogy mire van szükségem és mit szeretek az ágyban.

Marci 32, vállalkozó Kép forrása: tumblr.com, beard-boy

5/5 Marci 32, vállalkozó

Muszáj választani? Nem is tudom, talán az iskolás lányt választanám.

Elképzelem, ahogy kis rakott szoknyában és térdzokniban belép a szobába és félénk kislányként vár arra, hogy elcsábítsam.

Szerintem meg kell hagyni nekünk a vadászat részét a dolognak, egy domina nem nagyon hagyna kibontakozni, sőt… azt hiszem elnyomottnak érezném magam.

Persze miután lekerült az iskolai egyenruha, már nem feltétlen ragaszkodom a szűzies tekintethez, de az előjáték során nekem az iskolás lány a befutó.