Intő jelek, hogy sokkal több járna neked az ágyban

Írta: ,

A legtöbb nő szexuális életében két hatalmas probléma szokott jelentkezni: az egyik, hogy nem elég önzőek az ágyban, a másik pedig, hogy könnyen engednek a külső nyomásnak (érkezzen az a partner, vagy a társadalom felől). Ideje, hogy észrevedd, sokkal több is járhat neked az ágyban!

Csak szex előtt odaadó Kép forrása: tumblr, birdasaurus

1/5 Csak szex előtt odaadó

Ha tetszik, ha nem, a legtöbb férfi sajnos nem tesz „csak úgy” szívességet, általában némi hátsó szándék is lapul a kedvesség mögött. De ezzel nem feltétlenül van baj, úgyis tőled függ, milyen hálára számíthat…

Változik viszont a helyzet, ha nem csak ismerkedtek egymással, hanem már tartósan egy párt alkottok

Egész biztos, hogy sokkal több járna neked az ágyban, de még a kapcsolatodban is, ha a másik feled csak akkor hajlandó kedvesen és figyelmesen viselkedni veled, amikor biztosan tudja, hogy ágyba vihet. Egyébként pedig magasról tesz arra, hogyan érzel és milyen volt a napod…

Egyből leteper Kép forrása: stocksy.com

2/5 Egyből leteper

Nincs semmi gond a gyorsmenetekkel, vagy azokkal a heves egymásnak esésekkel, amikor pillanatok alatt a lényegre tértek, hiszen az ilyen együttlétek kifejezetten izgalmasak tudnak lenni, ráadásul megszínesítik a szexuális életeteket.

De ebből nem lehet rendszer és a gyors együttlétek nem lehetnek általánosak!

Ha azt veszed észre, hogy a barátod szinte szó nélkül és azonnal az ágyba irányít – és ott sem törődik veled annyira, amennyire kellene –, majd ezután ismét gyorsan elvonul, akkor bizony ideje a sarkadra állnod.

Sajnos nagyon komolyan tönkreteheti a kapcsolatotokat, ha csak az egyikőtök vágyai teljesülnek!

Ritkán van orgazmusod Kép forrása: tumblr, birdasaurus

3/5 Ritkán van orgazmusod

Ez a pont szorosan összefügg az előzővel, hiszen főleg akkor jellemző probléma az orgazmus hiány, ha a férfiak nem szánnak elegendő időt a partnerre.

Természetesen rajtad is rengeteg múlik: amennyiben háttérbe szorítod az igényeidet, közlöd, hogy „ez nem is fontos”, vagy mindig hozzáteszed, hogy „így is élveztem” akkor csak kis eséllyel számíthatsz a lelkes megoldáskeresésre.

Azonban, ha a szeretkezés közben nem is jutsz el könnyen a csúcsra, az előjáték során, vagy az együttlétet megszakítva erre könnyen sort keríthettek. A kérdés, hogy ezt a barátod is akarja-e?

4/5 Olyat kér, amit te nem akarsz

Sajnos lehet, hogy olyan férfit fogtál ki, aki megpróbálja rád erőltetni az akaratát, majd ha te jogosan visszakozol, akkor érzelmi zsarolásba kezd. Ennél jelentősebb intésre, figyelmeztetésre ne is számíts!

A szexuális élet során alapszabály, hogy nincsenek határok, csupán egy szempontot kell figyelembe vennetek: mindkettőtöknek egyformán felszabadultnak kell éreznetek magatokat az együttlétek során.

Ez a feltétel nyilván nem teljesül akkor, ha rád kényszerítenek valamit, és közben az lebeg a szemed előtt, hogy ha nem vagy elég jó, akkor még ki is penderíthetnek.

Megjegyzéseket tesz rád Kép forrása: tumblr, birdasaurus

5/5 Megjegyzéseket tesz rád

Ez a kapcsolat egészében is megengedhetetlen, nemhogy az ágyban! Pedig sajnos egyáltalán nem ritka, hogy a férfiak (sokszor hatalmas önbizalmuknak, vagy inkább egójuknak köszönhetően) feljogosítva érzik magukat arra, hogy megjegyzéseket tegyenek a testedre, vagy akár a teljesítményedre.

Természetesen nem arról van szó, amikor a szerelmed megpróbál beszélni veled arról, ami zavarja, és közösen próbál megoldást keresni a segítségeddel.

Azonban, ha bántóan lép fel veled szemben, megsért, és elveszi a csekély magabiztosságodat is, akkor ideje olyasvalakit keresned, aki valóban értékel.