Ekképpen mondd meg a párodnak, hogy mit csinálnál másképp az ágyban

Pölz Kitti
Írta: , Frissítve:

Rengetegen kerültünk már abba a helyzetbe, hogy “beértük” az általános jó érzéssel az ágyban csak azért, mert fogalmunk sem volt, hogyan kommunikáljuk a partnerünkkel sértődések és felesleges bántódások nélkül azt, hogy mire is vágyunk igazán. Kutatókat is érdekelt szerte a világon a kérdés, hogy mégis hány nő titkolja el a vágyait és hányan hiányolják közülük -a rendszeres nemi életük ellenére- az orgazmust.

Az eredmények azt mutatták, hogy sokkal többen, mint gondolnánk: a fiatal nők 26%-a ugyanis abban a szilárd hitben él, hogy képtelen az orgazmusra, legalábbis együttlétek közben. Ilyenkor sokakban az a feltételezés merül fel, hogy mindez a férfiak hibája, de azért ha jobban meggondoljuk, még a legtapasztaltabb pasi sem tud mindent megtenni, ha nem koordinálják legalább egy kicsit... Mi, nők általában véve jobban képben vagyunk a saját erogén zónáinkkal, így elég nagy paradoxonnak bizonyul, hogy mégis mi vagyunk azok, akik kevésbé állnak ki magukért szex közben, nem?

Ahhoz, hogy a szexuális életünk több, mint “” legyen, nemcsak a kapcsolatunknak kell szilárd alapokon nyugodnia, hanem a teljes kommunikációs tárházunknak is – te hogy mondanád meg a párodnak akció közben, hogy mit élveznél inkább ahelyett, amit éppen csinál? Sőt, ami még nehezebb: hogyan közölnéd a tényt, hogy igazából nem is szereted, ahogyan odalent kényeztet? Ha megfogadod ezeket a tanácsokat, biztosan nem leszel többet kínban szerelmeskedés közben!

Vagyaim.hu
Kérdezz! Kép forrása: unsplash.com

Pont úgy, mint te, lehet, hogy ő is kicsit szégyellős a szexről való beszélgetésekben - segíts rajta, és kérdezz minél többet!

Kényeztesd úgy, ahogy szerinted neki tetszeni fog, de folyton figyeld közben a reakcióit, a hangját, a légzését és nyugodtan kérdezz rá, hogy élvezi-e, amit éppen csinálsz.

Ha megszokjátok ezt a könnyed kommunikációt akció közben, nem lesz semmi, ami az utatokba áll majd a teljes és mindig kielégítő szexuális élet felé vezető úton...

Ne mondd, csináld Kép forrása: unsplash.com

Ha arról fantáziálsz, hogy a párod együttlét közben simogat egy bizonyos pontot a testeden, esetleg a kezével is “rásegít” a csúcsra jutásodhoz, de nem mered neki elmondani a vágyaid, akkor ne is erőltesd a beszélgetést – de mutasd meg neki, amire gondolsz!

Hidd el, imádni fogja, ha egy kicsit játszol magaddal és ezzel rávezeted, mi is tetszene neked igazán szex közben...

Ha pedig szóvá teszi, akkor nyitott a beszélgetésre, ami azt jelenti, hogy megnyitottad a kapukat a kommunikáció és a még élménydúsabb együttlétek felé.

Legolvasottabb cikkek

Hogyan „kozmetikázzuk” meg egyedül a kutyusunkat? 5 lépéses útmutató

Vagyaim.hu

Fókuszban

Hogyan „kozmetikázzuk” meg egyedül a kutyusunkat? 5 lépéses útmutató

Minden, amit az enyhe hibrid technológiáról érdemes tudni - enyhén szólva menő

Zöld rendszám és hibrid autó? Amit a zöld rendszámról tudni kell