„Hihetetlenül megbántam, hogy lefeküdtem vele” - 5 férfi igaz vallomása

Kovács Andrea
Írta: , Frissítve:
„Hihetetlenül megbántam, hogy lefeküdtem vele” - 5 férfi igaz vallomása

Adódnak olyan helyzetek, amikor a pasik a külvilág számára gaz csábítónak tűnnek, holott ők is éppúgy szenvedhetnek. Hoztunk neked néhány olyan sztorit, amelyeknek a főszereplői legszívesebben visszaforgatnák az idő kerekét…

Munkakapcsolat

„Friss diplomásként épp akkor kaptam meg az első normális állást. Nemcsak, hogy dolgozó ember lettem végre, de rögtön egy idősebb női felettesem volt, akivel flörtölgettünk.

Mindig együtt sétáltunk a kocsinkhoz, és kétértelmű üzeneteket írt nekem. Egyik este aztán kamatyba fulladt a munka utáni iszogatás.

Másnap viszont az irodában ahelyett, hogy különös figyelmet szentelt volna nekem, úgy tett, mintha levegőnek nézne. Utána elég kényelmetlenül éreztük magunkat a másik társaságában.

Nem túl szerencsés, ha valaki így van a főnökével, szóval ne szépítsük: tulajdonképpen egyetlen rossz döntéssel keresztbe tettem magamnak a karrierem kezdetén.


Máshogy is lehet: 5 súlyos hiba, amit egy új munkahelyen elkövethetsz


Most már máshol melózom, nagyjából kötetlenül, de akkor sem csinálnék ilyet soha többet.” (S.)

Mi a véleményed a sztorikról? Megérted vagy elítéled a szereplőket?

Jószomszédi viszony

„A kollégiumban volt egy lány, akivel randizgattunk. Néhány alkalom után úgy tűnt, hogy többet szeretne.

Felkapta a vizet, ha külön töltöttük a péntek estét, és elvárta, hogy folyton SMS-ezgessünk. Jó nőnek tartottam, jól éreztem vele magam, de 18 éves voltam…

Elsőéves gólyaként eszem ágában sem volt lekötni magam. Érett fejjel már tudom, hogy meg kellett volna mondanom neki: nem akarok párkapcsolatot.

Annyi idősen viszont inkább nem válaszoltam az üzeneteire, pedig ugyanabban az épületben laktunk, tehát nyilvánvaló volt, hogy összefutunk.

Pár hónap múlva egy közös barátunk mondta, hogy még mindig haragszik rám. Azóta is rossz a lelkiismeretem, ha látom őt a Facebookon.” (J.)

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv