9 hiba, amit a nők szeretkezés közben rendszeresen elkövetnek

Kővári Laura
Írta: ,
9 hiba, amit a nők szeretkezés közben rendszeresen elkövetnek

Egy egészséges párkapcsolat természetes velejárója a szex. Azonban ennek is, mint mindennek megvan a maga etikettje. Vajon mi nők, milyen hibákat ejtünk a leggyakrabban?

Nincs megelégedve önmagával
Szex közben görcsösen arra gondolni, hogy biztos nem tetszünk a másiknak, hatalmas hiba. Ha már ágyban vagytok és biztos vagy abban, hogy kíván, akkor onnan nyert ügyed van!
 
Nincs tökéletes ember a világon, mindenkinek megvannak a maga hibái. Nekünk az a felelősségünk, hogy megtanuljuk elfogadni és szeretni saját testünket.
 
Ezért jó tanács a nőknek, hogy próbálják minél többet nézni magukat tükörben, vásároljanak csinos ruhákat és járjanak szépségápolásra. Az önbizalom hiánya tönkreteheti a szexuális életet és akár az egész kapcsolatot is.
Nem kezdeményeznek
Talán a legáltalánosabb szex-hiba, amit a nők elkövetnek, hogy a férfitól várják az első lépést. Ha belegondolunk, szegény férfiakat rendesen megávárakoztatják, hisz a kezdeményezés csak az első lépés, amit egy férfinak tennie kell, és akkor még visszautasítást is kaphat.
 
Azonban ennek nem kell mindig így lennie. Minden férfi imádja ha egy nő elcsábítja őt, tetszeleg neki és akár "magánshowt" is ad neki. A tévhitekkel ellentétben egy nő sokkal jobban rá tud kapcsolódni a szexre, ha ő kezdeményez, ugyanis jobban képes irányítani a helyzetet és vágyai szerint cselekedhet.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv