9 hiba, amit a nők szeretkezés közben gyakran elkövetnek

Kovács Andrea
Írta: , Frissítve:
9 hiba, amit a nők szeretkezés közben gyakran elkövetnek

Egy egészséges párkapcsolat természetes velejárója a szex. Azonban ennek is, mint mindennek megvan a maga etikettje. Vajon mi nők, milyen hibákat ejtünk a leggyakrabban?

Vagyaim.hu
3. Önfeláldozó képesség
Igen, bizonyos esetekben ez is hiba, főleg ha szexről van szó. A szex lényege, hogy mindkét fél megtalálja a testi-lelki örömforrást, amit párjával adni képesek egymásnak. A nem oda hangolódott nők azonban hajlamosak csak párjuk "igényeit" teljesíteni, elvégre "ő jobban akarja".

Ezzel csak annyi gond van, hogy a végén sem a nő, sem a férfi nem érzi jól magát, hisz a nő kicsit "kihasználva" érzi magát, a férfi pedig képtelen volt meghódítani párját és örömökben részesíteni.
1. Nem kezdeményeznek
Talán a legáltalánosabb szex-hiba, amit a nők elkövetnek, hogy a férfitól várják az első lépést. Ha belegondolunk, szegény férfiakat rendesen megávárakoztatják, hisz a kezdeményezés csak az első lépés, amit egy férfinak tennie kell, és akkor még visszautasítást is kaphat.

Azonban ennek nem kell mindig így lennie. Minden férfi imádja ha egy nő elcsábítja őt, tetszeleg neki és akár "magánshowt" is ad neki. A tévhitekkel ellentétben egy nő sokkal jobban rá tud kapcsolódni a szexre, ha ő kezdeményez, ugyanis jobban képes irányítani a helyzetet és vágyai szerint cselekedhet.
Vagyaim.hu

Fókuszban

5+1 dolog, amit minden nőnek tudnia kell a bankkártyákról

Milyen magnéziumsót érdemes választani? Nem mindegy!

Készpénzes vagy? 5 ok, amiért ezentúl kártyával kellene fizetned

Egy hétig csak bankkártyával fizettem! Ezekre a felismerésekre jutottam

5 hatalmas tévhit a bankkártyákkal kapcsolatban – Te is bedőltél ezeknek?

Minden, amit az enyhe hibrid technológiáról érdemes tudni - enyhén szólva menő

Zöld rendszám és hibrid autó? Amit a zöld rendszámról tudni kell

Miért segíthet a magnézium a stresszes időszakokban?