4 házassági évfordulós ajándék, hogy jövőre is legyen mit ünnepelni

Schuster Borka
Írta: ,

Barátok, társak, partnerek is vagytok, együtt néztek szembe a mindennapok kihívásaival, fizetitek a lakáshitelt és éjszakáztok, ha fogzik a gyerek – vagy éppen már kamasz, és hajnalig kimarad. Hol van már az a páros, aki a nászéjszakán le se tudta venni a másikról a kezét? Mikor a szerelmeteket ünneplitek, amellett, hogy megköszönitek a másiknak, hogy a mindennapokban mellettetek áll, gondoljatok a szenvedély életben tartására is, hogy a kapcsolatotokat életben tartó tűz sokáig megmaradjon. Elvégre lehet, hogy egy kapcsolatban nem a szex a legfontosabb… de azért nem is lényegtelen! (x)

1. Változatosságra vágyóknak

A megcsalás az egyik leggyakoribb oka a válásoknak, a kapcsolatok felbomlásának. Olyan ősi és olyan gyakori probléma, hogy sokan egyenesen úgy vélik, a házasságkötésnek eleve semmi értelme, mert az ember gyárilag nem a hosszú távú monogámiára van berendezkedve.

Mi persze csak sajnálni tudjuk azokat, akiknek a sivár fantáziája viszi a megszokás zátonyára a házasságát. Tény, hogy miután megbeszéltétek, hogy ki fizette be a villanyszámlát, ki megy holnap a gyerekért az oviba és melyikőtök megy el a gyógyszertárba kiváltani az anyós visszérkenőcsét, nem egyszerű villanyoltás után rögtön átállni, és meglátni a másikban vágyaid tárgyát. Sokan ilyenkor kezdenek szex közben valaki másra gondolni, ami átmenetileg ragtapasz a problémára, de megoldásnak semmiképpen sem neveznénk. Mi van azonban akkor, ha az a más valaki éppen az, akit ölelhetsz is? Az erotikus jelmezeknek köszönhetően egyik éjjel egy szexi titkárnő, másnap egy dögös nővérke, a hétvégén pedig egy szemérmetlen bejárónő érkezhet a lepedőre, mégsem lép félre senki.

Egy házassági évforduló pedig arra is tökéletes alkalom, hogy valóra váltsátok egymás régi kedves fantáziáját – elvégre elkötelezett kapcsolatban élni nem azt jelenti, hogy lemondasz a szexuális vágyaidról, hanem azt, hogy most már van valaki, akivel valóra válthatod azokat.

2. Összeszokott párosoknak

Vannak, akik szerint a rutin a kapcsolat halála, amiben van is valami, ugyanakkor az összeszokást nem szabad alulértékelni. Egy jól működő házasságban a felek már ismerik egymást tudják, mivel okozhatnak örömet a másiknak, legyen szó a vasárnapi reggeliről, vagy az éjszakai lepedőbravúrról.

Egy stabil kapcsolatban tehát egyik fél sem fél kimondani a vágyait és elmondani, mi az, ami tetszik neki, és mi az, ami nem. Fontos azonban, hogy a szenvedélyt és a kíváncsiságot életben tartsátok, azaz ne érjétek be azzal, hogy már van, ami működik, keressetek mindig újabb és újabb utakat, amiken kényeztethetitek egymást! Egy erotikus összeállítás segít belelátni egy olyan világba, ami még felfedezésre vár előttetek, de összeszokott párosotok biztosan nem téved majd el a gyönyör nyílt vizén.

A Grey Boxban 1db bondage sál, 1pár csuklóbilincs, 1db minikorbács, 1pár mellbimbócsipesz/bimbószívó, 1db kis rúdvibrátor elemmel együtt (1 x AA), 1db análkúp, 1db péniszmandzsetta, 3 db fekete színű óvszer, 1db masszázsolaj (50ml), 1db illatgyertya is helyet kapott, így mindenbe belekóstolhattok, bármit kipróbálhattok, hogy aztán eldöntsétek, mi az, ami igazán bejön nektek.

3. Örök romantikusoknak

A házassági évfordulón a szerelmeteket ünneplitek, ezért teljesen rendben van, ha te nem egyből egy macskanő jelmezben szeretnéd a bilincsekkel felszerelt ágyra vágni a párodat, hogy aztán egy gallon síkosítóval és három különféle végű vibrátor zúgására induljon be az esti program.

Ha azt szeretnéd, hogy ez az este csakis rólatok szóljon, készítsetek egy finom vacsorát, kerüljön néhány szál virág egy vázába, és gyújtsatok meg egy gyertyát is. Miközben egymás szemében elmerülve csúszik le a négysajtos tészta, akár a Suzy és Tekergőben, a romantikus hangulatot kölcsönző világítás az este további részét is megalapozza: a masszázsgyertyák ugyanis az érzéki kényeztetés lehetőségét is magukban rejtik.

Egyszerűen gyújtsd meg a gyertyát, várj egy kicsit, amíg a gyertya bódító illatú masszázsolajjá változik és így már kedvedre cirógathatod vele partnered testét. A Plaisirs Secrets kínálatában mindenki megtalálja a számára megfelelő illatot, nekünk nagyon bejött az ylang és pacsulis, édeskés, enyhén fűszeres, fülledt illatú változat. A masszázsgyertyák egyenesen Párizsból, a szerelem városából érkeznek, praktikus fehér kerámiakiöntővel, hogy még egyszerűbb legyen elmélyülni a romantikában.

4. Kütyüfüggőknek

A kommunikáció hiánya, az elhidegülés mindig is a vezető válóokok között szerepelt, és sajnos manapság ebbe a bakiba könnyebb belefutni, mint bármikor korábban. Lehet, hogy az esküvőtökön még hagyományos filmre készítette a fotós a képeket, lehet, hogy a násznép felének arca helyett már akkor is csak okostelefonok hátulját láttátok, de az biztos, hogy manapság szinte mindannyiunk kezébe bele van ragadva a közösségi média felülete, és sok pár veheti észre magán, hogy az esti beszélgetések, romantika és összebújás helyett csak egymás mellett nyomkodják a telefonjukat. Na, de azért nem kell rögtön máglyára vetni az összes elektromos háztartási készüléket és leiratkozni a 21. századról, ha meg akarod menteni a szenvedélyt. Használd inkább ki a technológiai forradalom kínálta lehetőségeket, hogy egy kis huncutságot csempéssz a kapcsolatotokba, a modern korok házassági évfordulóinak megfelelően!

Az okos vibrátorotokat ingyenes applikáció letöltésével telefonotokról is irányíthatjátok a szomszéd szobából, vagy akár bárhonnan a világon, áthidalva tereket és földrészeket, így az sem akadály, ha egyikőtök például a munkája miatt sokat utazik.

Arról nem is beszélve, mennyire izgalmas tud lenni, ha átadjátok az irányítást a párotoknak, és az ő kezébe – pontosabban mobiljába – teszitek a gyönyörszerzés kulcsát. A diszkrét készüléknek és észrevehetetlen távirányításnak köszönhetően a gyönyör bárhol megtalálhat benneteket: bevásárlás közben, a moziban, vagy ahol csak szeretnétek, diszkréten, mások között.

Saját zenétek ritmusára, vagy VR Világba is csöppenhettek és pornószínészek/színésznők bőrébe is bújhattok, ugyanis a virtuális világ is megnyílik előttetek! A Lovense Lush okosvibrátora például szinte biztosan olyan gyakran lesz használatban, hogy többször lesz ezentúl a töltőn, mint a laptop.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv