3 hálószobai trükk, amivel feldobtam a házasságomat

Schuster Borka
Írta: ,
3 hálószobai trükk, amivel feldobtam a házasságomat

Hiszek benne, hogy a szerelem nem múlik el, de igaz, ami igaz, hogy míg sok év házasság után is biztos vagyok benne, hogy a férjem az, aki a legjobb barátom, a legfőbb bizalmasom, az ember, akivel a leghülyébb vicceken is könnyesre tudjuk röhögni magunkat, a villanyóra bediktálása, a ki menjen le vécépapírért vagy a „takarítsd már ki a lefolyót, megint tele van hajjal” a szenvedélyt azért képes elhomályosítani. (x)

A kapcsolatok persze változnak, alakulnak, de én csak nem akartam belenyugodni abba, hogy lassan kopott emlékké válik az idő, amikor az asztalon hagytuk kihűlni a vacsorát, mert inkább rögtön a hálószoba felé vettük az irányt. Most meg itt fekszünk minden este egymás mellett, és izgalmasabb megbeszélni a bevásárlólistát, mint egymáshoz bújni? Na nem! Elhatároztam, hogy ha törik, ha szakad, visszahozom a pislákoló szenvedélyt a házasságunkba, és mivel a férjem is partner volt a dologban, azt kell mondanom, hogy az alábbi trükkök a vágy pislákoló gyertyalángjából olyan tüzet csináltak, amilyeneket addig csak a Trónok harca utolsó évadában láttam – bocs a szpojlerért, de ha ezeket kipróbáljátok, egy ideig úgysem sorozatokat néztek majd esténként.

Igenis, kell erőltetni

Könnyű azt mondani, hogy ami nem megy, azt nem kell erőltetni, de a házasélet megmentésébe igenis kell energiát tenni. Az együttlétet persze rettenetes elvárás lenne bármelyik féltől is számon kérni, de az együtt töltött, minőségi időre igenis áldozni kell. Mi kijelöltünk minden héten egy bizonyos napot, amikor csak egymáséi vagyunk este. Nincs sörözés a haverokkal, nem akkor megyek futni, nem nézzük meg a sorozatunk legújabb részét és még anyáinknak sem vesszük fel a telefont.

BIEN GLAMOUR NAPOK A VAGYAIM.HU OLDALON! EXTRA 20% KEDVEZMÉNYÉRT HASZNÁLD 2019.10.13-IG A GLAM19BIENWVA KUPONKÓDOT!

Eleinte kicsit furcsa volt, hogy a szerveződő programokra azt mondjuk, „bocs, de most nem érek rá”, elvégre nem randizni mentünk, csak haza, ahhoz az emberhez, akivel együtt éltünk, de az elköteleződésnek gyorsan meglett a haszna.

Egy pohár bor mellett, gyertyafénynél rengeteget beszélgettünk és nevettünk, és mindkettőnknek ismét egyértelmű lett, hogy miért is éppen a másik ujjára húztuk fel azt a bizonyos gyűrűt.

Nem úgy indult, hogy ezek az esték feltétlenül szexbe torkolljanak, de torkolltak, bizony. A randizás korát felelevenítő idő ugyanis pillanatok alatt visszahozta azt a vágyat is, amit akkor éreztünk a másik iránt, amikor talán nem éltünk együtt, de az együtt töltött időt tényleg a másikra fordítottuk.

Erotikus kütyük

A szexshopok sokáig olyan helynek tűntek, amelyek izgalmas kalandokat sejtetnek, de azért elég nagy bátorság kell ahhoz, hogy valaki fényes nappal bemerészkedjen ide. Én legalábbis biztos voltam benne, hogy ha egyszer betenném ide a lábamat, kifele jövet garantáltan a főnököm lenne az első, akit meglátok az utcán, esetleg egyenesen nekimennék az egykori óvónénimnek.

A webshopoknak hála viszont diszkréten és zavartalanul lehet böngészni az erotikus boltok kínálatában, és az ember olyasmit is megnézhet, amit egyébként pironkodna levenni a polcról.

Persze, eleinte én is vonakodva kezdtem el itt válogatni, és néhányszor felmentem a vágyaim.hu oldalára, csak úgy, nézelődni, mielőtt valamit a kosaramba mertem tenni. Aztán gyorsan ki is léptem, és kellett megint egy hét, mire a kosártól a vásárláshoz léptem.

A Durex Intense Orgasmic Intim géljét vettem meg, mert ezt már más helyeken is láttam, és felkeltette az érdeklődésemet.

A leírás azt ígérte, hogy a gél fokozza az érzékenységet, így könnyebben elérhetővé válik az orgazmus azok számára is, akik ezt nem mindig érik el.

A gyönyöröket ígérő krém diszkrét csomagolásban érkezett, az eredményről pedig minden elárul, hogy egy héttel később már nagyon is magabiztosan szörföztem az erotikus webshop virtuális polcait, mint kismacska, amelyik először nyalt tejfölt, aztán fülig nyomta a kis pofiját a bödönbe.

Mivel az intim gél már bevált, gondoltam, ebből kipróbálok még egyet: a Shunga elegáns, fekete dobozával és a szeméremajkakat megduzzasztó, bizsergető érzést ígérő hatásával vett le a lábamról, először csak a gép előtt, később a hálószobában is.

Mivel tudtam, hogy a férjemnek régi fantáziája a kikötözés, és mert olyan lelkes volt a még csak a magam gyönyörére rendelt intim géltől is, jutalmul megvettem a Bad Kitty ágyhoz kötöző szettet, aminek egyik nagy előnye, hogy nem bonyolult a használata, mert életem párjának fejében nem sok vér maradt, amikor kibontotta a dobozt.

Főleg, hogy akkorra már én is nekibátorodtam, és rendeltem egy nyakpántos harisnyaruhát is.

Az erotikus webshopok egy megunhatatlan és kifogyhatatlan ötlettárat nyitottak meg előttünk, azóta már kicsit költségesebb ketyerékre is beruháztunk, a legújabb közös kedvencünk például LELO Noa szilikon párvibrátor.

Ez egy prémium minőségű, szeretkezés közben is használható, flexibilis, akkumulátoros élménymester, diszkrét C-formában, erős, de rendkívül halk motorral.

Szabadalmaztatott, ultravékony, anatómiailag tökéletes kialakítással, mely teret enged maga mellett a férfiasság könnyed behatolásának. Hálószobai csendestársunk azóta gyakorlatilag a házasságunk harmadik tagjává vált.

Ha kedvet kaptatok ti is, akkor a termékeket a www.vagyaim.hu oldalon megvásárolhatjátok!

Megtanulni vágyakozni

Nem is én lennék, ha nem próbáltam volna tudományos oldalról is megközelítve megoldást találni a problémánkra. Miután elolvastam egy cikket, ami arról szólt, hogy az agyunk nagyobb elégedettségérzéssel reagál a pozitív visszacsatolásra, ha előtte már hosszabb ideig tudta, hogy a jutalom hamarosan érkezni fog, mint akkor, ha azonnal meg is kapja azt, amire vágyik, én is elkezdtem húzni kicsit az időt.

BIEN GLAMOUR NAPOK A VAGYAIM.HU OLDALON! EXTRA 20% KEDVEZMÉNYÉRT HASZNÁLD 2019.10.13-IG A GLAM19BIENWVA KUPONKÓDOT!

És most nem arra gondolok, hogy a hűtőben lévő süteményre kétszer-háromszor visszacsukom az ajtót, mielőtt végre a magamévá tenném – bár mellesleg mondom, hogy így is működik a dolog – hanem hogy időt szakítunk az előjátékra, úgy, hogy akár már ébredés után összebújunk és ölelkezünk kicsit, és már reggel elkezdünk romantikus, majd egyre huncutabb üzeneteket küldözgetni egymásnak.

Mire eljön az este, már mindketten alig várjuk, hogy kettesben maradjunk, és megkapjuk azt a bizonyos jutalmat, amire egész nap vártunk.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba