5+1 hálószobai kellék, amit titkon minden nő szeretne kipróbálni - Nem csak Valentin-napon

Szendrey Adrienn
Írta: , Frissítve:

Még mindig túl prűdek vagyunk a férfiakhoz képest. Fejben sokszor átéljük a kikötözött nő vagy a mocskos gésa kéjes izgalmait, ám partnerünk oldalán legtöbbször mégis misszionáriusban végezzük és a gyorsan, biztosat elv szerint pillanatok alatt kielégítjük vágyainkat. Inkább olvasunk a szürke árnyalatairól, de a valóságban a szexet csak feketén-fehéren vagyunk képesek szemlélni. Pedig ha már fantáziálunk, ott igény is van. Az igényeket pedig ki kell elégíteni. (X)

És, hogy miről szoktunk mi, nők, fantáziálni? Bármiről, ami szakít a megszokott élethelyzetünkkel, mindeközben mi szexik és rosszak vagyunk, kiszolgáltatottak és teljesen kontroll vesztettek, publikus vagy rejtett helyszíneken, kiszámíthatatlanságban. Szexuális kellékek tekintetében sem szegényes a fantáziánk, hiszen bármi jöhet, ami fantáziáinkat még pikánsabbá teszi. Összegyűjtöttük azokat a szex kütyüket és tárgyakat, amiket titkon mindannyian kipróbálnánk -  ha eddig még nem tettük!

Bilincs

A kikötözésben van valami eredendően izgató, ahogyan külső erőknek adjuk át az irányítást. A mindennapokban szeretünk irányítani, felelősséget vállalni.

Nagy a teher, ezért legalább az ágyban érezni akarjuk a kiszolgáltatottság és a teljes bizalom érzését.

És van erre jobb eszköz, mint a bilincs?

Már csak egy stabil ágyrács és egy mindenre elszánt pasi szükséges a művelethez. Az elvetemültebbek a lábaikat is mozdulatlanságra ítélhetik.

Bient tipp: Bad Kitty fekete plüss bilincs


Csiklóizgató

A csikló a természet ajándéka a nők számára. Általa intenzívebb, áthatóbb élményben lehet részünk. De miért kellene mindig manuálisan kényeztetni? Akár szólóban, akár párban vagyunk, a csiklóizgató teljesen feltüzeli az együttléteket.

Szívókorongja különböző erősségekben kényeztet és akár 60 másodpercen belül is képes minden csúcsot elérni nálad.

Igazán akkor hatásos, ha a pasid kapja elő váratlanul aktus közben… De ezt már a te fantáziádra bízzuk!

Bien tipp: Womanizer prémium vízálló csiklóizgató


Szexhinta

Ha a Szex és New York Samanthájának szexhinta jelenete neked is a retinádba égett, akkor neked is abszolút bakancslistás ez a kellék.

Nem érdemes viszont a kerti hintát megkörnyékezned e célból, - hacsak nem szeretnéd bevonni a fantáziádba a szomszédokat is.

Inkább válassz egy speciális, biztonságos, falakon belül használható szexhintát!

Nem kell sokat magyarázni a működését.

A lényeg, hogy olyan soha nem érzett lendületre kap az orgazmusod, amit még ezidáig nem éreztél!

Bien tipp: Hot Rockin szexhinta, ülőkével


Necc overall

Van is rajtad ruha és nincs is.

Persze ebben az öltözetben nem népmesei hősnő leszel, hanem egy pornófilm dívája.

És pont ez is szeretnél lenni!

Van valami észbontóan szexi a neccruhákban, ráadásul pont ott vannak rajta nyílások, ahol lenniük kell!

Már pusztán a viselete felér egy előjátékkal számodra, de a pasidnak is már a látványa is elég ahhoz, hogy merev lázban égjen.

Bien tipp: Egészalakos necc overall


Hüvelyszűkítő intim gél

Ha még nem szültél, görgess lejjebb. De ha tudod, miről van szó, értékelni fogod, hogy beválogattuk ezt a csodaszert is. Ez a hüvely gél visszaadhatja a hüvely falának rugalmasságát, konkrétan beszűkíti azt.

Általa mindkét fél számára élvezetesebb az együttlét, intenzívebbek az izgalmak. Mivel 100%-ig természetes összetevőkből készült, nem kell tartanod a rendszeres használatától. Ha gésagolyókat is használtok e mellett, azzal tovább „edzhetitek” a hüvely falát, hiszen az izommunka javítja a hüvely rugalmasságát.

Bien tipp: Shunga Hold Me Tight hüvelyszűkítő gél


+1: Egy realisztikus dildó

Egy szuper méretekkel megáldott, bőrszínben is más dildó bizony minden nő fantáziáját megmozgatja. A legjobb, ha közösen használjátok, de szólóban sem okoz csalódást.

A realisztikus hímtagok nagyon természetes érzetűek, erezettek, rugalmas anyagból készülnek és aprólékosan ki vannak dolgozva. Ennek a dildónak ráadásul tapadókorong is van a végén, így bármilyen sima felületre rátapad. Érted.

Bien tipp: King Cock dildó

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019