5+1 hálószobai kellék, amit titkon minden nő ki szeretne próbálni

Szendrey Adrienn
Írta: ,
5+1 hálószobai kellék, amit titkon minden nő ki szeretne próbálni

Kép forrása: stetsik/depositphotos.com

Még mindig túl prűdek vagyunk a férfiakhoz képest. Fejben sokszor átéljük a kikötözött nő vagy a mocskos gésa kéjes izgalmait, ám partnerünk oldalán legtöbbször mégis misszionáriusban végezzük és a gyorsan, biztosat elv szerint pillanatok alatt kielégítjük vágyainkat. Inkább olvasunk a szürke árnyalatairól, de a valóságban a szexet csak feketén-fehéren vagyunk képesek szemlélni. Pedig ha már fantáziálunk, ott igény is van. Az igényeket pedig ki kell elégíteni. (X)

FIGYELEM: A bien.hu olvasóit 2019. május 8.-12. között egy 20%-os kedvezménykuponnal is megajándékozzuk! Használd a 2019JOY kuponkódot a vagyaim.hu webshopban

És, hogy miről szoktunk mi, nők, fantáziálni? Bármiről, ami szakít a megszokott élethelyzetünkkel, mindeközben mi szexik és rosszak vagyunk, kiszolgáltatottak és teljesen kontroll vesztettek, publikus vagy rejtett helyszíneken, kiszámíthatatlanságban. Szexuális kellékek tekintetében sem szegényes a fantáziánk, hiszen bármi jöhet, ami fantáziáinkat még pikánsabbá teszi. Összegyűjtöttük azokat a szex kütyüket és tárgyakat, amiket titkon mindannyian kipróbálnánk -  ha eddig még nem tettük!

5+1 hálószobai kellék, amit titkon minden nő szeretne kipróbálni - Nem csak Valentin-naponBilincs

A kikötözésben van valami eredendően izgató, ahogyan külső erőknek adjuk át az irányítást. A mindennapokban szeretünk irányítani, felelősséget vállalni.

Nagy a teher, ezért legalább az ágyban érezni akarjuk a kiszolgáltatottság és a teljes bizalom érzését.

És van erre jobb eszköz, mint a bilincs?

Már csak egy stabil ágyrács és egy mindenre elszánt pasi szükséges a művelethez. Az elvetemültebbek a lábaikat is mozdulatlanságra ítélhetik.

Bient tipp: Bad Kitty fekete plüss bilincs


Csiklóizgató

5+1 hálószobai kellék, amit titkon minden nő szeretne kipróbálni - Nem csak Valentin-naponA csikló a természet ajándéka a nők számára. Általa intenzívebb, áthatóbb élményben lehet részünk. De miért kellene mindig manuálisan kényeztetni? Akár szólóban, akár párban vagyunk, a csiklóizgató teljesen feltüzeli az együttléteket.

Szívókorongja különböző erősségekben kényeztet és akár 60 másodpercen belül is képes minden csúcsot elérni nálad.

Igazán akkor hatásos, ha a pasid kapja elő váratlanul aktus közben… De ezt már a te fantáziádra bízzuk!

Bien tipp: Womanizer prémium vízálló csiklóizgató


Szexhinta

5+1 hálószobai kellék, amit titkon minden nő szeretne kipróbálni - Nem csak Valentin-naponHa a Szex és New York Samanthájának szexhinta jelenete neked is a retinádba égett, akkor neked is abszolút bakancslistás ez a kellék.

Nem érdemes viszont a kerti hintát megkörnyékezned e célból, - hacsak nem szeretnéd bevonni a fantáziádba a szomszédokat is.

Inkább válassz egy speciális, biztonságos, falakon belül használható szexhintát!

Nem kell sokat magyarázni a működését.

A lényeg, hogy olyan soha nem érzett lendületre kap az orgazmusod, amit még ezidáig nem éreztél!

Bien tipp: Hot Rockin szexhinta, ülőkével


Necc overall

5+1 hálószobai kellék, amit titkon minden nő szeretne kipróbálni - Nem csak Valentin-naponVan is rajtad ruha és nincs is.

Persze ebben az öltözetben nem népmesei hősnő leszel, hanem egy pornófilm dívája.

És pont ez is szeretnél lenni!

Van valami észbontóan szexi a neccruhákban, ráadásul pont ott vannak rajta nyílások, ahol lenniük kell!

Már pusztán a viselete felér egy előjátékkal számodra, de a pasidnak is már a látványa is elég ahhoz, hogy merev lázban égjen.

Bien tipp: Egészalakos necc overall


Hüvelyszűkítő intim gél

5+1 hálószobai kellék, amit titkon minden nő szeretne kipróbálni - Nem csak Valentin-naponHa még nem szültél, görgess lejjebb. De ha tudod, miről van szó, értékelni fogod, hogy beválogattuk ezt a csodaszert is. Ez a hüvely gél visszaadhatja a hüvely falának rugalmasságát, konkrétan beszűkíti azt.

Általa mindkét fél számára élvezetesebb az együttlét, intenzívebbek az izgalmak. Mivel 100%-ig természetes összetevőkből készült, nem kell tartanod a rendszeres használatától. Ha gésagolyókat is használtok e mellett, azzal tovább „edzhetitek” a hüvely falát, hiszen az izommunka javítja a hüvely rugalmasságát.

Bien tipp: Shunga Hold Me Tight hüvelyszűkítő gél


+1: Egy realisztikus dildó

5+1 hálószobai kellék, amit titkon minden nő szeretne kipróbálni - Nem csak Valentin-naponEgy szuper méretekkel megáldott, bőrszínben is más dildó bizony minden nő fantáziáját megmozgatja. A legjobb, ha közösen használjátok, de szólóban sem okoz csalódást.

A realisztikus hímtagok nagyon természetes érzetűek, erezettek, rugalmas anyagból készülnek és aprólékosan ki vannak dolgozva. Ennek a dildónak ráadásul tapadókorong is van a végén, így bármilyen sima felületre rátapad. Érted.

Bien tipp: King Cock dildó

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba