5 gondolat szeretkezés közben, amivel megölöd a saját orgazmusodat

Kovács Andrea
Írta: , Frissítve:
5 gondolat szeretkezés közben, amivel megölöd a saját orgazmusodat

A természet nem fair, és a női orgazmust valamiért indokolatlanul bonyolulttá tette. Ezért aztán pláne semmi szükség arra, hogy még te is bonyolítsd vagy nehezítsd a saját gyönyörödet, szóval jobb, ha az alábbi gondolatokat megpróbálod száműzni a fejedből!

„Normálisan nézek ki ott lent?”

Nem túl nagy, nem túl kicsi, nem lóg ki vagy be, nem hajlik oldalra? A legtöbb heteroszexuális nő nem látott kimondottan sok női nemi szervet, mégis képes elkezdeni azon gondolkodni, hogy vajon hogyan KELLENE kinéznie egynek, és hogy az övé olyan-e. Ha egy kicsit is a mélyére nézel ennek a félelemnek, látni fogod, hogy nyilvánvalóan a reklámipar gerjesztette állandó bizonytalanság van mögötte, de valami tényleg nevetséges szinten.

Hidd el, hogy a párodat sokkal jobban érdekli, hogy milyen izgalmas személyiség vagy, hogy milyen bátran nevetsz, de még azt is izgatóbbnak találja, hogy hogyan gondolkodsz a klímaváltozásról, mint azt, hogy hogyan aránylanak a kisajkaid a nagyajkaidhoz. Látatlanban is megmondjuk: nyugi, minden rendben van veled!

„Remélem, nem hallanak a gyerekek/a szüleim/a szomszédok” Kép forrása: shop.forloveandlemons.com

Nehéz úgy átadni magad a gyönyörnek, ha közben folyton kontrollálni próbálod magadat. Oké, nem arra biztatunk, hogy sikoltozd fel az egész kerületet – bár, ha tényleg ez kell a boldogságodhoz, akkor gyerünk, kislány, hadd szóljon!

– de a szakértők szerint sokszor már az is segít, ha bekapcsolod a tévét, vagy feltesztek egy lemezt, aminek a hangja elnyomja a visszafogott sóhajokat.

A hosszú távú megoldás pedig mindenképpen az lehet, ha megérteted magaddal: felnőtt nőként teljesen természetes, hogy megéled a saját szexualitásodat, és semmi olyasmi nincs ezzel összefüggésben, amit szégyellned kellene bárki előtt is.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv