Fülledt nyári szextippek, amelyek felejthetetlenné teszik az együttlétet

Schuster Borka
Írta: ,
Fülledt nyári szextippek, amelyek felejthetetlenné teszik az együttlétet

Kép forrása: olly18/depositphotos.com

Szerintünk a jó szex az év bármely napján, mindenkinek kijár, de van-e szexisebb évszak a fülledt, forró nyárnál? Tippjeinkkel abban szeretnénk segíteni, hogy ezen a nyáron olyan emlékeket is begyűjts, amit nem feltétlenül teszel bele a családi fotóalbumba, de annál szívesebben gondolsz vissza rájuk. (x)

Vagyaim.hu

A biztonság is lehet szexi

Évszaktól és lelkesedéstől függetlenül a biztonságra mindig gondolni kell, ami általában annyira szexi, mint a kötelező munkahelyi tűzvédelmi előadás. Kivéve, ha ebből is sportot csinálsz: mindenkinek van ugyanis megfelelő óvszer, és oké, igen, persze, tudjuk, hogy téged MINDEGYIK szorít, de nyugalom, Rocky, a te méretedben is gyártanak óvszert.

Ha ránk hallgatsz, letöltöd és kinyomtatod a My.Size mérőcsíkját , és elvégzed a mérést, amivel pontos számokat kapsz, és nem csak a barátnőd kevésbé objektív becslésére hallgatsz.

Aztán fogod magad, és rendelsz egy csomag speciális méretű óvszert, ami nem csak úgy körülbelül, nagyjából, hellyel-közzel fog passzolni, hanem olyan lesz, mintha rád öntötték volna. Ha volt már rajtad konfekció meg rád szabott öltöny, akkor nem kell magyaráznunk a különbséget.

A nyaralás sokak számára azt a néhány napot jelenti, amikor tényleg nem kell a munkahelyi maileket olvasgatni, nem aggaszt, hogy áll a konyhában a mosatlan és még az is lehet, hogy a gyerekeket is lepasszoltátok a nagyihoz. Ilyenkor azért biztosan megjön az ember kedve egy kis összebújáshoz is, úgyhogy a strandpapucs meg a naptej mellé kerüljön a bőröndödbe valami, amivel azt sem fogjátok bánni, ha az egész nyaralás alatt esik az eső, mert a szállodai szobában is el tudjátok foglalni magatokat.

A Satisfyer Pro Traveler például kompakt mérete miatt kimondottan utazáshoz alkalmas csiklóizgató, de a Vedo Gee Plus G-pont izgató miatt sem kell semmit kivenni a bőröndből, igaz, e mellé szerintünk nem is nagyon kell mást csomagolni. Külön plusz pont, hogy vízálló, így akár a kádban, zuhany alatt is használhatjátok, egy vízparti nyaralásnál meg… Ugye nélkülünk is kitaláljátok, mi mindenre lehet jó?

Irány a szabad!

A világért sem szeretnénk a közszemérem megsértésére buzdítani. Mi csak azt mondjuk, hogy a szabad levegő jót tesz. Az ember ilyenkor futópad helyett a természetbe megy, uszoda helyett a tóhoz siet, étterem helyett piknikezik, a hálószoba helyett… Na. Mi a világért sem szeretnénk semmi ilyesmire rábeszélni. De sétáljatok, túrázzatok, fedezzetek fel új helyeket, ahol a madár sem jár, évezzétek, hogy kiszakadtok a civilizációból!

Vigyetek magatokkal iránytűt, vizet, meg mondjuk egy JO Prémium Cool síkosítót, mert az minden helyzetben jól jöhet, ráadásul hűsítő hatással is bír, ami a nyári melegben ugyebár kizárólag egészségügyi szempontból is fontos.

JO epres csók sikosító is magával hozza a nyarat: eper ízével olyan, akár egy habos nyári desszert. Ja, és ha már természet: síkosítókból létezik külön vegán termékcsalád is, így azoknak sem kell lemondani a sikamlós nyári emlékek gyártásáról, akiknek tényleg fontos a környezet.

Nyissatok az újra!

Ha azt gondoltad, hogy csak fürdőruhákból meg napszemcsikből vannak szezonális kedvencek, hát kapaszkodj meg az ágyrácsodban: a szexuális segédeszközöknek is van divatja! 2019 nyarán például nagyon mennek a mókás és ötletes ketyerék, amik elsőre nem feltétlenül annak látszanak, amik.

Kép: VitalikRadko/depositphotos.com

Ez a csiklóvibrátor például nem csak egy ártatlan konyhai ecsetnek látszik, de akár konkrétan annak is használható, persze, csak akkor, ha legmerészebb szexfantáziáid között szerepel a pogácsák felvert tojással való megkenése. Semmi gond, mi nem ítélkezünk. Ellenkező esetben azért a hálószobában szerintünk sokkal kreatívabb dolgokra lehet használni, mint a sütisütés.

Ha a fény kezd pislákolni a kapcsolatotokban, akkor biztos, hogy felvillanyozza az együttlétet ez a villanykörte alakú berzengető, a fagylalt alakú csiklóvibrátorról pedig ugye nem is kell magyaráznunk, hogy miért nyári kedvenc.

Az egyik legnépszerűbb termék viszont a csiklóvibrátor és vibrációs tojás, aminek a cukisága senkit ne tévesszen meg: amilyen tündibündi, olyan erős a kicsike!

Szóval ha ezen a nyáron igazán trendik akartok lenni, és az sem baj, ha a nagy divatozásban bepárásodik kicsit a hálószoba ablaka, és a légkondit is fentebb kell venni, mert forró lesz a levegő, akkor újítsatok be egy nem vibrátornak látszó vibrátort, aztán fűtsetek be az éjszakának!

Fókuszban

5+1 dolog, amit minden nőnek tudnia kell a bankkártyákról

Milyen magnéziumsót érdemes választani? Nem mindegy!

Készpénzes vagy? 5 ok, amiért ezentúl kártyával kellene fizetned

Egy hétig csak bankkártyával fizettem! Ezekre a felismerésekre jutottam

5 hatalmas tévhit a bankkártyákkal kapcsolatban – Te is bedőltél ezeknek?

Minden, amit az enyhe hibrid technológiáról érdemes tudni - enyhén szólva menő

Zöld rendszám és hibrid autó? Amit a zöld rendszámról tudni kell

Miért segíthet a magnézium a stresszes időszakokban?