7 dolog, ami mindig kiborítja a férfiakat a hálószobában

Bolla Gitta
Írta: ,

Mindegy, hogy még csak egy kapcsolat elején jársz, és szeretnéd minél jobban lenyűgözni az új pasidat, vagy már régóta együtt vagytok, és a tüzet akarod fenntartani, az alábbi bakikat ne kövesd el, ha szeretnél igazán szexi maradni a szerelmed szemében! Ezekkel ugyanis ki lehet kergetni a férfiakat a világból szex közben!

Ha menstruálsz, és nem szóltál előre Kép forrása: Maud Chalard

Egy felmérés szerint a nők több, mint a fele nem szeret szeretkezni, ha megjött neki, erről a témáról pedig a férfiaknál is hasonlóan oszlanak meg a vélemények.

Bár elképzelhető, hogy téged nem zavar, és általában a pasid sem bánja, ha a menstruációd idején együtt vagytok, azért mindenképpen (és minden alkalommal) jelezd neki előre, hogy mi a helyzet.

Te sem örülnél egy kellemetlen meglepetésnek, ugye?

Ha nincs önbizalmad Kép forrása: bloglovin.com

A férfiakat egyáltalán nem izgatja fel egy olyan nő, aki alig mer levetkőzni, vagy csak sötétben hajlandó szerelmeskedni. A szégyenlősség és a visszafogottság nem az ágyba való!

Nyugodtan engedd el magad, ne szégyelld a tested! (Emlékszel, Julia Roberts is megmondta az Ízek, imák, szerelmekben, hogy nincs olyan férfi, aki egy meztelen nőt elküldene!)

Plusz, magabiztosan azt is mondd meg, mire vágysz, és mi a jó neked! Így minden egyes együttlétetek jobb és jobb lehet!

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019