„Szőrnyen megbántam, hogy lefeküdtem vele” - 5 férfi őszinte vallomása

Sándor Alexandra
Írta: ,
„Szőrnyen megbántam, hogy lefeküdtem vele” - 5 férfi őszinte vallomása

Adódnak olyan helyzetek, amikor a pasik a külvilág számára gaz csábítónak tűnnek, holott ők is éppúgy szenvedhetnek. Hoztunk neked néhány olyan sztorit, amelyeknek a főszereplői legszívesebben visszaforgatnák az idő kerekét…

Családi gondok

„Egy ideje már össze voltam gabalyodva ezzel a nővel, aki kábé egy órányi autóútra lakott tőlem. Általában a munkaútjaim alkalmával látogattam meg.

Egyik este éppen elindultam, és írtam neki, hogy megyek. Azt válaszolta, hogy rendben. Amikor odaértem, nem nyitott ajtót, de úgy éreztem, elég jól ismerjük egymást ahhoz, hogy egyszerűen besétáljak.

Úgyhogy bementem, és úgy döntöttem, anyaszült meztelenül lepem meg. A szobájában voltam – tök pucéran –, amikor hallottam, hogy a földszinten mászkál.

A nevét kiáltottam, mire egy ijedt tizenéves srác kiabált vissza egy hellót. Sejtelmem sem volt róla, hogy van egy fia! Még sohasem öltöztem fel ilyen gyorsan…” (G.)

Munkakapcsolat

„Friss diplomásként épp akkor kaptam meg az első normális állást. Nemcsak, hogy dolgozó ember lettem végre, de rögtön egy idősebb női felettesem volt, akivel flörtölgettünk.

Mindig együtt sétáltunk a kocsinkhoz, és kétértelmű üzeneteket írt nekem. Egyik este aztán kamatyba fulladt a munka utáni iszogatás.

Másnap viszont az irodában ahelyett, hogy különös figyelmet szentelt volna nekem, úgy tett, mintha levegőnek nézne. Utána elég kényelmetlenül éreztük magunkat a másik társaságában.

Nem túl szerencsés, ha valaki így van a főnökével, szóval ne szépítsük: tulajdonképpen egyetlen rossz döntéssel keresztbe tettem magamnak a karrierem kezdetén.


Máshogy is lehet: 5 súlyos hiba, amit egy új munkahelyen elkövethetsz


Most már máshol melózom, nagyjából kötetlenül, de akkor sem csinálnék ilyet soha többet.” (S.)

Mi a véleményed a sztorikról? Megérted vagy elítéled a szereplőket?

Fókuszban

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!

Innen tudhatod, hogy jó sportcipőt vásároltál a gyereknek

A jó sportszereken és sportruházaton több múlik, mint gondolnád!