7 dolog, ami általában kiborítja a férfiakat az ágyban

Írta: ,

Mindegy, hogy még csak egy kapcsolat elején jársz, és szeretnéd minél jobban lenyűgözni az új pasidat, vagy már régóta együtt vagytok, és a tüzet akarod fenntartani, az alábbi bakikat ne kövesd el, ha szeretnél igazán szexi maradni a szerelmed szemében! Ezekkel ugyanis ki lehet kergetni a férfiakat a világból szex közben!

Ha menstruálsz, és nem szóltál előre Kép forrása: Maud Chalard

1/7 Ha menstruálsz, és nem szóltál előre

Egy felmérés szerint a nők több, mint a fele nem szeret szeretkezni, ha megjött neki, erről a témáról pedig a férfiaknál is hasonlóan oszlanak meg a vélemények.

Bár elképzelhető, hogy téged nem zavar, és általában a pasid sem bánja, ha a menstruációd idején együtt vagytok, azért mindenképpen (és minden alkalommal) jelezd neki előre, hogy mi a helyzet.

Te sem örülnél egy kellemetlen meglepetésnek, ugye?

Ha nincs önbizalmad Kép forrása: bloglovin.com

2/7 Ha nincs önbizalmad

A férfiakat egyáltalán nem izgatja fel egy olyan nő, aki alig mer levetkőzni, vagy csak sötétben hajlandó szerelmeskedni. A szégyenlősség és a visszafogottság nem az ágyba való!

Nyugodtan engedd el magad, ne szégyelld a tested! (Emlékszel, Julia Roberts is megmondta az Ízek, imák, szerelmekben, hogy nincs olyan férfi, aki egy meztelen nőt elküldene!)

Plusz, magabiztosan azt is mondd meg, mire vágysz, és mi a jó neked! Így minden egyes együttlétetek jobb és jobb lehet!

Ha edzés után ugrasz be mellé az ágyba Kép forrása: junebugweddings.com

3/7 Ha edzés után ugrasz be mellé az ágyba

Elhisszük, hogyha régóta nem találkoztatok, már alig bírsz magaddal este hazaérve, de azért egy zuhanyt mindenképpen iktass be.

Egy közvélemény-kutatásban 100 férfit kérdeztek meg arról, mi a leginkább kiábrándító dolog szex közben, és első helyen a rossz testszag és izzadtság szerepelt.

Ha nem jó a leheleted Kép forrása: bloglovin.com

4/7 Ha nem jó a leheleted

Nagyon gyorsan megöli a vágyat az is, ha a leheleted nem valami friss.

Bár az első randikon még mindenki kínosan kerüli a fokhagymás ételeket, és más erős illatú kajákat, később egyre jobban elengedik magukat, és kevésbé figyelnek oda ezekre a dolgokra.

Pedig, ha hosszan szeretnéd fenntartani a szenvedélyt a kapcsolatban, igencsak fontos lenne!

Ha részeg vagy Kép forrása: tumblr, appenasensuale

5/7 Ha részeg vagy

Egy-két pohár bor még kifejezetten jót tesz a gátlásoknak, de ennél több már olyan hatással van rád, ami sem neked, sem neki nem jó.

Főleg akkor, ha csak te fogyasztottál alkoholt, a másik fél pedig nem!

Észre sem veszed, de közönségessé válhatsz, vagy épp ellenkezőleg, majdnem elalszol, a lényeg, hogy egyik sem izgató egy férfi szemében.

Ha gyorsan szeretnél túlesni rajta Kép forrása: Kayla Coleman Photography

6/7 Ha gyorsan szeretnél túlesni rajta

Ha szeretnél gyorsan véget vetni a szexnek, az azt jelenti a férfi szemében, hogy nem élvezed eléggé, ha pedig nem élvezed eléggé, akkor az ő teljesítménye az elégtelen: ez pedig a legrosszabb érzés, amit a szerelmed férfiasságával tehetsz! 

Ha fáradt vagy, esetleg egyszerűen tele van a fejed a munkahelyi gondjaiddal, akkor inkább finoman hárítsd a közeledést, és próbálj meg lazítani.

Másnap bőségesen kárpótolhatod a pasidat úgy, hogy közben az egója sem szenvedett sérülést!

Ha megcsókolod orális szex után Kép forrása: goodreads.com

7/7 Ha megcsókolod orális szex után

Vannak olyan férfiak, akiket ez egyáltalán nem zavar, de másokat olyannyira, hogy teljesen lelombozódnak.

Kiábrándítónak tartják az azonnali csókolózást, ezért ha már komolyabb a kapcsolat, mindenképpen kérdezz rá!

Kommentben írd meg nekünk azt, hogy téged mi ábrándít ki a leginkább a férfiakban? És mi az, amit leginkább vonzónak találsz bennük?